Holub_Kati

 

HOLUB KATALIN

 

Táncos családba születtem, ami megpecsételte a sorsomat egészen az ezredfordulóig. Táncoltam és táncoltattam. Férjhez mentem, majd megszülettek a lányaim.

Az ezredfordulón a korábbi életemhez és diplomámhoz képest új célokat tűztem magam elé. A média felé vettem az irányt. Minden oldalról, a képernyőn is kipróbálva a szakmát, és egy második, szakirányú diplomát begyűjtve, révbe értem. A legérdekesebb „harctereken” edződtem, mint sajtós. Először a Magyar Rádió kötelékében, a Petőfi adó PR-eseként, majd a Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Kommunikációs Központjában, végül, illetve majdnem végül, a szakma csúcsán, a közszolgálati Magyar Televízió szóvivői székében.
 
 

2007 tavaszán úgy alakult, hogy tökéletesen új sínpárra kellett tennem az akkor tinédzser korú - ma már felnőtt - lányaim életét, s ez a lendület engem is magával sodort. A versenyszféra irányába. Saját céget alapítottam. Minden, amit tapasztaltam, átéltem, és szeretnék megélni, alkotni és létrehozni – benne van. Ez a PRestige management.

Holub Katalin

ügyvezető igazgató

+36 20 922 64 31

LinkedIn.com