Tisztelettel meghívjuk Önt és Partnerét

Dario Niccodemi
Hajnalban, délben, este
nagysikerű romantikus vígjátékának

bemutató előadására és az azt követő fogadásra.

Helyszíne és időpontja:
Mikroszkóp Színpad
(1065 Budapest, Nagymező u. 22-24.)

2011. november 17., csütörtök este fél 8

Szereplők:
Anna SALLAI NÓRA                                           Mario MESTERHÁZY GYULA

Látvány: Győrfi András             Hang: Nádas Zoltán

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

Kautzky Armand                                                                    Holub Katalin
rendező                                                                                sajtófőnök

Kérjük, részvételi szándékát az alábbi e-mail címen jelezze:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kautzky Armand rendezésében, több éves szünet után ismét színpadra állítják Dario Niccodemi Hajnalban, délben, este című nagysikerű vígjátékát.   A premier november 17-én lesz a Mikroszkóp Színpadon, ami egyben azt is jelenti, hogy a színház új műsorpolitikával próbálja becsalogatni a közönséget.

Nicodemi darabja egy klasszikus, romantikus vígjáték, amelynek bemutatói nem csak Magyarországon, de világszerte is óriási sikert arattak. A Nemzeti Színház 1929-ben tűzte műsorára a kétszemélyes darabot, amelyben Bajor Gizi és Uray Tivadar játszotta a fiatal szerelmeseket.  A vígjáték pillanatok alatt a közönség egyik legkedveltebb előadása lett, napjainkig számos alkalommal került bemutatásra. Anna és Mario szerepében a publikum olyan színésznagyságokat láthatott színpadon, mint Ruttkai Éva és Benkő Gyula, Eszenyi Enikő és Kaszás Attila, Kováts Adél és Stohl András.

Kautzky Armand rendezésben két kiváló fiatal színművész, Sallai Nóra és Mesterházy Gyula formálja meg Anna illetve Mario figuráját. A művészek az elmúlt években számos színpadi és filmszerepben arattak sikert. A rendezőként egyre gyakrabban szerepet vállaló Kautzky Armand kellő garancia egy újabb sikeres előadás létrejöttéhez. A színdarab és az abban közreműködő művészek kiválasztása egyaránt jól mutatja a Mikroszkóp Színpad megújulási törekvéseit.

A Hajnalban, délben, este egy könnyed, szórakoztató, mosolygós szerelmi történet, humorral és derűvel, Anna és Mario egy olasz kisvárosban véletlenül találkoznak és első látásra egymásba habarodnak. Összefonódás és veszekedés, két fiatal szerelmi lángolása, románca, évődése ironikus humorral fűszerezve. Az egy nap alatt játszódó történet tele van romantikával, szenvedéllyel, zenével és vidámsággal.

További információ: Holub Katalin (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)