Meghívó

Kiállítás-megnyitó

2013. február 13., szerda 18.30

Méltó módon szeretnénk megünnepelni a KAPTÁR első fotópályázatát,
ezért egy igazán különlegesnek ígérkező eseményre hívjuk Önt, ahol a legjobb képekkel mutatjuk meg, hol és hogyan lehet még dolgozni.

Zsűri: Barakonyi Szabolcs (Index), Szalontai Ábel (MOME), Végel Dániel (HVG)

399 kép érkezett 59 nap alatt
több mint 2500 szavazat
14 képet választott a zsűri
közönségdíj – 20 000 Ft
első helyezett díja – 80 000 Ft, illetve önálló kiállítást rendezhet nálunk

Találkozzunk holnapután a KAPTÁRban!

http://kaptarbudapest.hu/event/dolgozni-mashol-is-lehet-fotopalyazat-kiallitasmegnyito/
http://www.facebook.com/events/277687649028004/


dolgozni máshol is lehet
FOTÓPÁLYÁZAT

A munka fogalma, a munkavégzés helye mindannyiunk számára mást jelent.  A zajos, forgalmas, kávézóktól kezdve, a lakásokból átalakított irodákon át, a parkoktól a könyvtárakig, az emberek különböző helyeken képesek dolgozni.  Kíváncsiak vagyunk, Te hogyan látod, hol veszed észre a legmerészebb, legizgalmasabb helyeken, szituációkban dolgozó embereket! Figyeld meg a környezeted, engedd szabadjára a fantáziád és mutasd meg fotóddal, dolgozni máshol is lehet.

A beküldött munkákat szakmai zsűri bírálta el, a legjobb 15 képet 2013. február 13-án ünnepélyes kiállítás-megnyitón mutatjuk be. A zsűri által legjobbnak ítélt fotóst 80.000 forinttal jutalmazzuk és egy önálló kiállítás lehetőségét kapja a KAPTÁRban.  A beérkezett fotókból szavazást is hirdettünk a Facebookon. A pályázat közönségdíjasát – aki a legtöbb szavazatot kapta – 20.000 forinttal jutalmazzuk.

A pályázaton részt vehettek profi és amatőr fotósok egyaránt, a nevezés díjtalan.  A képeket digitális formában, minimum 5 megapixeles felbontásban vártuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pályázni 2013. január 27-ig lehetett.