Mi kell a harmónia megteremtéséhez?
Ezekre a kérdésekre kaphat választ
2013. szeptember 1-jén 10:00 – 22:00 óra között
a Harmónia ÁtriumPatikában!

Célunk az egészség megőrzés, alternatív táplálkozás és gyógyászat, diagnosztikai és mérőműszerek bemutatása, valamint olyan szellemi irányzatok és mozgásterápiák ismertetése, amelyek hasznosak lehetnek az útkeresőknek, akik testi és lelki szinten egészségesnek maradni, gyógyulni, megújulni vágynak. A hangsúlyt elsősorban a gyakorlati oldalra fektetjük, a megvásárolható termékekre és az azonnal hasznosítható információk átadására. A kiállítás és vásár mellett fontos szerepet kapnak a pódiumbeszélgetések, ahol egymást követik az izgalmasabbnál izgalmasabb témákat feszegető kerekasztal beszélgetések, fórumok.

A nap háziasszonya: Dobó Kata       

Előadók és előadások:

MÜLLER PÉTER – író

„Előadásaimon nem gondolatokat közlök, hanem olyasféle sugárzást, amit az írott szövegek nem adhatnak vissza. A lélek harmonizálásnak a gyakorlatáról fogok beszélni, s megpróbálom bemutatni.”
Müller Péter új meditációs technikájának ismertetését követően Dobó Katával beszélget a „Lélek színpada” témában, majd dedikálja a könyveit.

DR. VARGA LÁSZLÓ - a Kelet-Nyugat Kutatóintézet biofizikai terápiakutatás vezetője - A pulzáló mágneses terek és a fototerápia hatása a sejtekre, és ezen módszerek alkalmazása a gyógyításban

CSER ZOLTÁN – Tan Kapuja Buddhista  Egyház ügyvivője, a Buddhista Főiskola rektor helyettese - A test, lélek, szellem elemeinek harmonizálása - a négy elem, öt mód és három minőség gyakorlatai

Manapság igen sok könyv elérhető a különféle ázsiai orvoslási hagyományok elméleti tanításairól és gyakorlati módszereiről. Mindegyik rendszer sajátossága, hogy az elemek tanából indul ki, innen vezeti le a betegségek fajtáit, majd a terápiás módszereket is az elemekhez köti. Ennek hátterében az áll, hogy ha az energiarendszerünk elemeinek egyensúlya felborul, az tünetekben jelentkezik, ezeket a tüneteket nevezzük manapság betegségnek. Az elemek tana tehát lényegi, de hol három nedvről, hol az öt fázisról, hol pedig a négy elemről olvashatunk. Az előadásban rövid gyakorlatok példáin keresztül válhat számunkra világossá, hogy valóban rendelkezünk a fenti elemekkel, de más elemcsoport tartozik a testhez, a lelki folyamatok leírásához és más elemcsoport a szellemi működéseinkhez.

DR. LUKÁCS ISTVÁN – szakorvos, akupunktőr, Yin-Yang Harmónia Központ - Lehet -e hatékonyan és veszélytelenül mozgásszervi fájdalmat csökkenteni? Mi az a GUNA bioterápia?

Az orvoshoz fordulás leggyakoribb oka valamilyen mozgásszervi fájdalom. Nincs olyan család, akit ez a probléma ne érintene. Mindenkinek vágya, hogy erre a problémára egy olyan megoldást kapjon, ami hatékony a fájdalom csökkentésben és közben nem okoz súlyos mellékhatásokat. A GUNA Milánói székhelyű Olasz gyógyszergyárnak köszönhetően lehetőség van a hatékony és veszélytelen mozgásszervi fájdalom csökkentésre.

VARGA CSABA – metafilozófus és társadalom tudós  - társadalomelmélettel és társadalomfejlesztéssel foglalkozó szociológus; a Stratégiakutató Intézet Nonprofit Kft. elnöke-ügyvezetője - Isteni gyöngédség a szeretetben és a szerelemben

Ennek az előadásnak az önmagunk és társunk, párunk, valamint más emberekhez való szeretetteljes viszonyunk a témája - amely az alapja a Egészségnek befelé és kifelé. Az előadásban egyaránt helyet kap a tudományos és spirituális megközelítés, amitől  témája és mondanivalója mélyrehatóvá válik.

SZILASI MÁRTI - Anahita Jóga és Szellemi Központ vezetője, vezető minősített hatha jógaoktató, vinyasza flow oktató, transzperszonális légzésterapeuta, Theta Healing konzulens és tanár - Beszélgetés a ThetaHealing-ről

DR. MUSZBEK KATALIN – pszichológus, a Hospice Alapítvány orvos igazgatója - Hogyan találja meg a beteg és a családja a békességet az élet végén? Hogyan őrizhetjük meg egy rákbeteg emberi méltóságát?Van-e jó halál?

ANTAL VALI - mesterkozmetikus és mestersminkes - Hétköznapi mérgeink a kozmetikumainkban, avagy ne legyél naiv!

FARKAS LŐRINC IMRE – Könyvkiadó - Bevezetés az egészségfilozófiába

Az Átriumpatikában exkluzív helyszínen, belvárosi környezetben megrendezésre kerülő kiállítás, vásár, bemutatók, work shop, pódium-beszélgetésekre kilátogatók az alábbi témakörökben találnak „orvoslásra”:

•         egészséges táplálkozás, táplálék-kiegészítők
•         testedzés, rekreáció, jóga
•         diagnosztika, prevenció, gyógymódok
•         méregtelenítés, vitaminok, ásványi anyagok
•         relaxáció, meditáció, energetikai módszerek
•         belső egyensúly, önismeret, lelki és pszichológiai módszerek
•         szakkiadványok, könyvkiadók, szaklapok

Kiállítók a többi között:

Boiron Hungária                               
Guna  bioterápia                               
Ecologis Trade           
Envex
Greenman
HarmóNia
Kata Wellnes
Kristálytánc
Regulus Art Vízbolt.hu
Anahita Jóga és Szellemi központ
Tibetan Shop

A rendezvényre látogatók a helyszínen a kiállítók jóvoltából ingyen kipróbálhatnak számos nagy értékű  eljárást, szolgáltatást, terméket, berendezést.

A rendezvényre, a teljes árú belépőjegy: 1000 Ft/ fő, melyből  500 Ft a helyszínen lefogyasztható. 12 év alatti gyermek belépése díjtalan.

A rendezvény helyszíne: YBL Palota (1053 Bp. Károlyi M. u. 12.)

Információ: http://sensationevent.hu/harmonia-atriumpatika/, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.