A sajtótájékoztatót tartják:
Boros Attila, a Junior Vendéglátó Zrt. cégvezetője
Gál Pál Zoltán, a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének (VIMOSZ) elnöke
Pesti Imre országgyűlési képviselő
Prohászka Béla, a Complete-Food Kft. ügyvezető igazgatója, a Mintamenza Program vezetője


Időpont:
2014. május 7., szerda 12 óra

Helyszín:
Benedek Elek Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Módszertani Intézmény
1201 Budapest, Magyarok Nagyasszonya tér 22., belső udvar



A Mintamenza Program kiemelt feladatának tekinti a vadhús minél szélesebb körben való megjelenítését a közétkeztetésben, ehhez a VIMOSZ-szal és a Junior Vendéglátó Zrt.-vel együttműködésben tesz újabb lépéseket. A tervek szerint a Junior Zrt. által ellátott menzákon havonta kerül majd vadhús a tányérra. A Benedek Elek Iskola diákjainak a témával kapcsolatos sajtótájékoztató napján szintén vadhúsból készült ételeket tálalnak fel az iskola menzáján.

További információ: Holub Katalin (+36 20 922 6431, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)