snapshot_1226147368406

200 résztvevő, 2 200 online néző, 4 951 200 olvasója volt az Európai eszme-cserének, nem beszélve azokról, akik a televízióból és/vagy a rádióból értesültek róla. 
A teljes haza rádiós piac és sajtó, valamint a televíziók közül a Magyar Televízió, a Duna Televízió, az ATV és a Hálózat TV részletesen foglalkoztak az Európai eszme-csere című, konferencián alapuló közvélemény-kutatással, amelyet az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodája megbízásából a Szonda Ipsos végzett.

Az Európai eszme-csere kommunikációjának megtervezésekor arra helyeztük a hangsúlyt, hogy az emberek ne egy szokásos, figyelemfelhívó, de száraz, a tényeket közlő információtömeget kapjanak. Az volt a célunk- ezt el is értük - hogy strukturáltan, - az Internetet is segítségül hívva - széles rétegeket elérve, néhány résztvevőt kiemelve, valós véleményeket közvetítsünk, amelyek aztán szembeállíthatók és alátámaszthatók voltak az esemény után. Az „átlagos állampolgár” így közelebb érezhette magához az uniós témaköröket, hiszen hús-vér társaik mondták el meglátásaikat a médiának a fórum előtt, alatt és után is.

2008. november 8-ai közvélemény-kutatás adataiból megállapítható, hogy a párbeszéd és vita hatására pozitív változás érzékelhető az Európai Unióval kapcsolatos kérdések megítélésében, legyen szó a magyar mezőgazdaság helyzetéről, vagy akár az EU-tagság mindennapi életünkre gyakorolt hatásáról.

Összesen 2 000 000 darab Banner-megjelenésünk van. A sajtótájékoztató óta ebből 662 288 ment le az [origo] hírfelületein és 1.011.860 darab az iwiw-en. Az előzőnek 472 205 egyedi látogatója volt, míg a legnépszerűbb közösségi szájton 456 693 ember látta. Ahogy a számokból is kitűnik, még fut a kampányunk. Az online közvetítést 2200-an nézték.

Rólunk mondták

LIU SHAOLIN SÁNDOR - olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó

Kedves Orsolya!

Nagyon szépen köszönöm a megkeresést, átküldöm a piárosunk telefonszámát. Ha vele egyeztet, akkor minden megoldható!

+36 20 922 6431 Holub Katalin

Köszönöm, Shaolin

Sallai György - friendshungary

Kedves Kati,

A teljes csapatunk nevében szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy együtt dolgozhattunk a pénteki esemény megszervezésén! A többiek beszámolója alapján remekül sikerült a rendezvény, bízom benne, hogy utólag is pozitív visszajelzések érkeznek majd.
Szeretnénk külön megköszönni a konstruktivitásod, valamint azt a hihetetlen kedvességet, amelyet felénk közvetítesz!
Nagyon örülök, hogy megismerhettünk Téged, és bízom benne, hogy sok közös sikerben lesz részünk a közeljövőben!

Köszönjük szépen még egyszer!

Üdv,

Sallai Gyuri

Szabó Kata - újságíró

Kedves Kati!

Alább küldöm a megjelentetés linkjét és még a Hírnök Magazinba is remélem a mai nap folyamán felteszik.
http://artes-liberales.hu/start.php?rovat=kuriozum&cikk=457

Más: készítettem magamban egy "rangsort" a médiában dolgozó sajtó munkatársakról és nálam Te vagy az első helyen aki a legprofibb Veled a legjobb az együttműködés. Ráadásul megkérdeztem még újságírókat és Ők is hasonlóképpen gondolják.

Gratulálok!

Te vagy az etalon!

További sok sikert és jó egészséget kívánok a munkádhoz!

Barátsággal és szeretettel:   Szabó Kata újságíró

Az OPTEN Kft. minősítése

origo