2008.09.21.

Vasárnapi Hírek - 21. oldal

"Kezedben az éghajlat" Mikulásig a Millenárison


Hány kilogrammal csökkentem az éves széndioxid-kibocsátást, ha egyszer egy héten autó helyett gyalog vagy kerékpárral megyek á sarki üzletbe? Mi történik, ha Magyarországon és az Európai Unióban egyszer egy héten mindenki a sétát vagy a kerékpárt választja? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre is választ kaphatnak azok a látogatók, akik megtekintik a "Kezedben az éghajlat" című, amúgy Svédországból jött ingyenes interaktív környezetvédelmi vándorkiállítást, amely egészen Mikulásig, december 6-ig látható a budapesti, Moszkva tér melletti Millenáris Parkban. A vándorkiállítást az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodája és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete Svédország után először Magyarországon mutatja be. A kiállítás mindenki számára érdekes, ám elsősorban az iskolás korosztályt célozza meg: az éghajlatváltozás, a megújuló energiaforrások, a környezettudatos állampolgári viselkedés témájával játékos módon ismerkedhetnek meg az érdeklődő'k g.m. .

21.oldal

 


2008.09.20.

Blikk - 2. oldal

Jó reggelt!

Mi történik ma Budapesten? Marad az ősz, még  az esernyőre is  szüksége lesz ma. 12* Szeptember 20., szombat Részletes id004járás-jelentés   000X 19 Napkelte: 6.27   Napnyugta: 18.46  Névnap: Friderika A NAP TIPPJEI Színház - A Radnóti Színházban ma este hétkor A csodagyermek cím003 el004adást láthatják. Fesztivál - Ma és holnap rendezik meg az Akvarista Napok második hétvégéjét a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi M003vel004dési Központban. Kiállítás - Megnyílt a Kezedben az éghajlat! cím003 interaktív környezetvédelmi vándorkiállítás a Millenáris Teátrumban.  A tárlatot december 6-ig tekinthetik meg. TUDTA*E? A budapesti Milleneumi Földalatti Vasút Európa els004 földalattija. .

2.oldal

 


2008.09.19.

Metro - 1. oldal

Klímavédelem Kezünkben az éghajlat


A gyermekeik jövőjéért felelősséget érző szülőknek, nemkülönben az iskoláknak kötelező program a Millenárison nyílt klímavédelmi kiállítás. A három hónapig látogatható bemutató Svédországból érkezett. Játékos formában tanítja meg a gyerekeket, hogy mit nyerhetünk (a jövőt, ha egy kicsit odafigyelünk mindennapi dolgainkra. Kiderül, miért kell lefedni a fövő ételt, vagy hogy egy fokkal csökkentve a lakás hőmérsékletét, mennyi energiát spórolunk. Megtudhatjuk, hogyan működik a szélerőmű (képünkön, s ha elég gyorsan tekerjük a makettet, egyre több szobában gyúl fény. A belépés ingyenes. s. OLDAL  2008.09.19.


Metro - 8. oldal

Környezetvédelem: interaktív tárlat

Szabó Imre környezetvédelmi miniszter nyitotta meg szerdán a Kezedben az éghajlat! elnevezésű ingyenes környezetvédelmi kiállítást a Millenáris Teátrum épületében. Az összesen 15 tárgyat felvonultató kiállítás a környezetvédelem, a megújuló energiák fontosságára hívja fel a gyerekek figyelmét, feltárja a globális felmelegedés okait és következményeit. Mindezt játékos formában, hiszen szinte minden eszköz interaktív. A tárlat Svédországból érkezett hazánkba a Millenáris, az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodájának és az Európai Bizottság Magyarországi képviseletének szervezésében. K. A. .

1.oldal

Metro országos - 5. oldal

Környezetvédelem: interaktív tárlat


Szabó Imre környezetvédelmi miniszter nyitotta meg szerdán a Kezedben az éghajlat! elnevezésű ingyenes környezetvédelmi kiállítást a Millenáris Teátrum épületében. Az összesen 15 tárgyat felvonultató kiállítás a környezetvédelem, a megújuló energiák fontosságára hívja fel a gyerekek figyelmét, feltárja a globális felmelegedés okait és következményeit. Mindezt játékos formában, hiszen szinte minden eszköz interaktív, a különböző szerkezetek szemléltetik például a szélerőművek vagy épp a hullámerőművek működését. A különleges tárlat Svédországból érkezett hazánkba a Millenáris, az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodájának és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének szervezésében. K.A. Nyitva tartás Az interaktív tárlat decemberig lesz látható. A tárlat hétfő kivételével hétköznapokon 9 és 17 óra között, hétvégén 10 és 18 óra között látogatható.

1.oldal

 


2008.09.0.

Népszava - 12. oldal

Kezünkben a klímavédelem

Csökkentsük lakásunk hőmérsékletét legalább egy fokkal! Ez kérem a reklám helye. A fantasztikusan jó reklámé. Mert kivételesen ez a reklám nem fogyasztásra ösztönöz, hanem takarékosságra. Mégpedig energiatakarékosságra. Mint ahogy az egész kiállítás, amely Svédországból érkezett hozzánk, s amely tegnap nyílt - s három hónapig látható-a Millenárison. A tisztelt szülő, ha igazán szórakoztató és tanulságos programot akar bármilyen korú gyermekének, mától elviheti a Millenárisra. Itt ugyanis gyermeke játszhat. Hasznos játékot. Es megtanulhatja közben, mi az éghajlatváltozás, milyen ártalmakra számíthatunk a klíma romlása következtében, és mennyire érintett a nemzetközi éghajlatváltozás miatt hazánk. Figyelmeztet, hogy ügyeljünk áramfogyasztásunkra; hogy húzzuk ki a csatlakozóból a mobiltelefon-töltőt, mert az energia 98 százaléka is kárba veszhet, ha a töltőt folyamatosan bedugva tartjuk. Megtanítja gyermekünket (és persze anyukát, apukát), hogy ne fűtsünk feleslegesen. Csökkentsük lakásunk hőmérsékletét legalább egy fokkal: jobban járunk, ha lecseréljük szimpla üvegű ablakainkat dupla üvegűre, mert 70 százalékkal csökkenthetjük az elszökő energia mennyiségét. Megtanulhatja az egész család, miért érdemes lefedni edényeinket főzés közben és jól takarékoskodunk, ha fürdés helyett zuhanyozunk. Kezedben az éghajlat - ez a blikkfangos címe ennek a kiállításnak, amelyet dr. Lieve Fransen asszony, az Európai Bizottság Kommunikációs Főigazgatóságának felelős igazgatója, valamint Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter nyitott meg. A miniszteri expozé rendhagyó volt, mert elmondta, hogy házát kifejezetten az energiatakarékosság jegyében építette föl, példát mutatva az egész magyar társadalomnak. Nem titkolta, mekkora konfliktusai voltak ebből a takarékosságból családjával és végül milyen jól jött ki a bajokból. Mégpedig az egész család. Tehát, ha elmegyünk a Millenárisra, nyer apuka, nyer anyuka, és nyernek gyermekeik. Senki sem veszít. Hihetetlen mérvű családi energiatakarékosság és klímavédelem. Es ráébreszt, hogy kezünkben a sorsunk, kezünkben a jövőnk. Ha elmegyünk a Millenárisra, nyer apuka, nyer anyuka, és nyernek gyermekeink. Tehát senki sem veszít. A gyerekek játszva megtanulhatják, mi a klímaváltozás N. Sándor László.

12.oldal

 


2008.09.18.

54. oldal

A héten nyitó kiállítások

"Kezedben az éghajlat!" Millenáris - World Press Photo 08 Millenáris…

54.oldal

 


2008.09.16.

Metro országos - 14. oldal

Kezedben az éghajlat
címmel interaktív környezetvédelmi vándorkiállítás nyílik holnap a Millenáris Park Teátrumban. (1024 Budapest, Kis Rókus u.) .

14.oldal

 


Reggeli Jam - tartalom ....

2008.09.22. 0655    ATV

ATV - Reggeli Jam


08:43:52-08:50:36 "gyereksarok"

Sokszor feleslegesen égnek a lámpák, feleslegesen folyatjuk a csapot és feleslegesen használjuk az autót: ezekre a problémákra hívja fel a figyelmet a Kezedben az éghajlat című interaktív svéd kiállítás, ami gyerekeknek szól - vendégek: Szalai Zoltán, az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodájának vezetője és György Gábor, az  Európai Bizottság Magyarországi Képviselete vezetője.Jaksity Kata: - Sokszor feleslegesen  égnek a lámpák, feleslegesen folyatjuk a csapot és feleslegesen használjuk az autót, hogy a szomszédba átugorjunk. Ezekre a problémákra hívja fel a figyelmet a "Kezedben az éghajlat" című interaktív svéd vándorkiállítás és hát azt lehet még erről tudni, hogy Magyarországon jár először Svédország után, ha jól tudom ez a kiállítás. Szalai Zoltán, az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodájának vezetője és György Gábor, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete vezetője. Jó reggelt kívánok.


Szalai Zoltán, az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodájának vezetője: - Jó reggelt.

György Gábor
, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete vezetője: - Jó reggelt.

J.K.: - Hát úgy nagyjából a célja már ki is rajzolódik abból, amiket elmondtam. Egy kicsit felhívja a figyelmet arra, hogy másképp is lehetne élni és azzal kímélhetnénk a környezetünket.

György Gábor: - A kiállításnak az a sajátossága, ilyen kiállítás sok van, hogy itt nem csak megmutatják, nem csak ábrázolják.

J.K.: - Hanem rögtön ki is lehet próbálni, hogy kell elzárni a csapot?

György Gábor: - Hanem élménnyé teszik. Na most aki, aki tanár, aki lelkész, aki emberekkel foglalkozik, az tudja, hogy óriási különbség van, ha valaki csak úgy egyszerűen megismeri, megtanul valamit és a vizsgán visszaismétli vagy pedig önmagává válik, belsejévé, meggyőződésévé, személyiségének a részévé válik. Ez a kiállítás gyerekeknek szól.


J.K.: - Ezt akartam mondani, hogy ezért céloznak gyerekeket?

György Gábor: - És azt szeretnénk, hogyha felnőtt korukban ezeken a kérdéseken már nem is kellene gondolkozniuk.

J.K.: - Természetesen.

György Gábor: - Hogy az ember hány fokra állítja a szobában a hőmérsékletet, hogy az ember kerékpárral megy, ahova lehet vagy pedig gépkocsival. Hogy az ember stand by-on hagyja a televíziót vagy pedig teljesen kikapcsolja. Ezeket a kérdéseket nem lehet ilyen csekklistaszerűen naponta átgondolni ésszerűen. Ennek az ember személyisége részévé kell válnia és ez a világ, amelybe a gyerekeink és az unokáink belenőnek, megköveteli, hogy a gondolkodásunk ilyen irányba mozduljon.

 

J.K.: - És lehet, hogy éppen azért jó a gyerekek oldaláról közelíteni, nemcsak ezért, hogy számukra ez már teljesen természetes legyen, listát se kelljen írni hozzá, hanem mert sokszor látjuk azt, hogy a gyerekek milyen erősen tudnak hatni a szülőkre? És ha a gyerek szól rá a szülőre, hogy jaj, most miért folyatod a meleg vizet, meg mióta vagy miért nem kapcsoljuk ki teljesen a tévét, akkor azon a szülő lehet, hogy sokkal jobban elgondolkodik vagy elszégyelli magát?

 

Szalai Zoltán: - Igen, egy kicsit ez a titkos célunk is volt, hogy a gyerekeken keresztül hassunk a szülőkre. De az is nagy igazság, hogy a gyerekek egy nagyon hálás közönség és mi is nagyon örültünk, hogy neki dolgozhatunk, azt hiszem a Gábor nevében is mondhatom, hogy ez volt az a projekt, amit ebben az évben talán a legnagyobb lelkesedéssel csináltunk mi is és a munkatársaink is, úgyhogy valószínűleg ez az egész.


J.K.: - Kicsit olyan számunkra, mintha valamilyen újítás lenne? Újítás és akkor azt meg nagyon szeretik.

György Gábor: - Nemcsak európai tisztviselők vagyunk, hanem szülők is vagyunk. Ennek az országnak polgárai és a világnak polgárai vagyunk. Itt azért nem kicsi dolgokról van szó, itt az emberiség jövőjéről van valahol szó, amely ezeknek a gyerekeknek a kezében lesz utánunk. Ugye a kiállításnak is ez a címe, hogy ragadd meg, tegyél vele valamit. De azt hiszem kezdünk nagyon elvontak lenni, miközben ez a kiállítás csupa játék.


J.K.: - Nagyon egyszerűsítsük le.

György Gábor: - Csupa szórakozás, csupa machináció. Hát jobb, mint hogyha az embernek egy játékvasútja lenne.

J.K.: - Ami azért is fontos, mert nagyon sokat hallunk minderről, a globális felmelegedés, a környezetvédelem fontossága, stb., de ugye sokszor már az ember úgy van vele, hogy ha valamit az ember már nagyon sokszor hall, akkor már csak legyint rá és lehet, hogy tényleg kell valamilyen érdekesség.


Szalai Zoltán: - Igen.

György Gábor: - Igen.

Szalai Zoltán: - Talán itt éppen az a, ennek a kiállításnak talán éppen az a lényege, hogy nem annyira magyaráz, nem annyira hallatni akar, hanem ki lehet próbálni a dolgokat. Éppen azért.

J.K.: - Konkrétan?

György Gábor: - A nézők látják-e ezt az asztalt? Hogyha látják és el tudják képzelni, hogy mondjuk ez 20-szor akkora lenne, mint ez az asztal itt előttünk és kis fogantyúk vannak rajta. Azonkívül rá vannak vezetve különféle pályák. A  pályák átvezetnek olyan energiafajták fölött, amelyek kívánatos, megújuló, a jövő szempontjából hasznos energiafajták és olyan lukak fölött, amelyek a jövő szempontjából nem hasznos, jelenleg drága és a környezetet.


J.K.: - Az, amit most látunk asztal?

Szalai Zoltán: - Igen.

György Gábor: - Az, pontosan az az, pontosan az. Na most ezt néhányan megfogjuk két kezünkkel és egy golyót igyekszünk a starttól a célig úgy elimbolyogtatni, hogy ezek fölött elmenjen.

J.K.: - Hogy ne zuhanjon be oda, ami nem hasznos.

György Gábor: - És abba meg ne zuhanjon bele. Na most hát ez játék, ez jobb, mint a csocsó. És akkor közben látja az ember, hogy mi is a feliratuk, hol is volt a pech, hol jártam jól, hol hátrányos? Nem kell magyarázni, nincs pálcával a kezében tanító bácsi, aki ráüt a körmére, hogyha nem jól tudja, hanem mire a következő játékhoz megy, már ezt tudja.


Szalai Zoltán: - De ugyanígy kipróbálhatják a gyerekek a szélenergiát, gyakorlatban a napenergiát, a hullámok energiáját, ezek mind-mind le vannak modellezve és a gyerekek megfoghatják a kezükkel és egyébként mi is élveztük.

György Gábor: - Mi is játszunk.

Szalai Zoltán: - Mielőtt megnyitottuk a kiállítást, mi is kipróbáltuk ezt.

J.K.: - Később is nyílt a kiállítás.

György Gábor: - Van egy 2 méteres sínpálya, rajta egy gépkocsi, egy vonat, egy repülőgép. Meg lehet csinálni, hogy azonos távolságra juttatjuk el mind a hármat és akkor leolvashatjuk, hogy mennyi környezetterhelő anyagot bocsájtottak ki ez alatt az út alatt vagy pedig megtehetjük, hogy mekkora utat ér el egyik, másik, tehát a személyautó, a vonat vagy a repülőgép azonos energia-felhasználás és azonos károsanyag-kibocsájtás esetén. Nem kell magyarázni, hogy vonattal mennyire gazdaságos és környezetkímélő utazni és hát még inkább az, megfelelő, ésszerű távolságra. Kerékpárra pattanni, ugye jó az embernek magának, szórakoztat, mozgat és energiával gazdaságosabb.


J.K.: - Az fontos, hogy hol látható a kiállítás? Mikor?

György Gábor: - A Millenáris Parkban, a Millenáris Parkban már nyitva van december 6-áig.

Szalai Zoltán: - December 6-áig, három hónapig van itt.
György Gábor: - Szerettük volna tovább, hogy kicsit utazzon is Magyarországon, de a svéd tulajdonosai ragaszkodnak hozzá, mert nagyon népszerű Svédországban is.

J.K.: - Megy vissza vagy megy még másfelé is?

Szalai Zoltán: - Megy vissza, megy vissza Svédországba. Nagy szerencsénk volt, hogy ezt sikerült megszerezni, mert az egyik svéd helyszín lemondta ezt a kiállítást és csak így volt lehetséges, hogy 2008-ban ez itt van. Tehát ha ez nem sikerül, akkor csak.


J.K.: - Tehát akkor irány a Millenáris Parkba, újabb jó program.

György Gábor: - Csak ajánlani tudjuk.

J.K.: - Hétvégére a gyerekeknek szülőkkel együtt természetesen.

György Gábor: - Őket is várjuk.

J.K.: - Köszönjük szépen.

08:50:36

 


&8222;Kezedben az éghajlat; ....

2008.09.19. 0000    Sláger Rádió

Sláger Hírek


Kezedben az éghajlat; ez a címe annak a vándorkiállításnak, ami végigjárja az EU tagállamait.

 


ATV - Tartalom2008. szeptember 17.

2008.09.17. 2003    ATV

ATV - Tartalom

2008. szeptember 17. – Szerda

20:03:20

A.Z.
20:19:53 Ma nyílt meg a Millenárison a Kezedben az éghajlat c. interaktív vándorkiállítás (Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter), amely Svédországból érkezett hazánkba, és december 6-áig marad itt. Beszélgetés a klímaváltozásról, környezetvédelemről, illegális lerakókról, szemétről, bűzről és folyószennyezésről Faragó Tibor stratégiai főosztályvezetővel (KVM) és Rohonyi Péterrel, a Greenpeace kampányfelelősével.

Elindult az EP webtévéje 2008.09.22.

Hans-Gert Pöttering házelnök elindította az Európai Parlament webtévéjét, amely több csatornán, több mint húsz nyelven sugároz. A webtévé elindítása alkalmából rendezett ünnepségen az EP elnöke, Hans-Gert Pöttering azt mondta, "a 2009. júniusában tartandó európai választásokhoz közeledve, az EuroparlTV kiváló eszköz lesz a polgárok, különösen a fiatalok számára, hogy tájékozódjanak a közvetlenül választott Európai Parlament tevékenységéről és döntéseiről".    A politikus hozzátette: ezek a döntések "közel 500 millió európai uniós polgár mindennapi életére vannak kihatással".

Mi lesz a csatornán?


Az Europarltv nem egyetlen műsort jelent. A négy különböző csatorna más és más közönséget céloz.

AZ ÖN PARLAMENTJE azoknak szól, akik különösen érdeklődnek az európai politika iránt: tájékozott polgárok, gazdasági szereplők, szociális partnerek, lobbisták, kutatók, az EU intézményeiben dolgozók stb.

Az Ön hangja elsősorban a szélesebb közönségnek szól. Itt lehetőség lesz a nézők által készített anyagok sugárzására is.

A Fiatal Európa
mindenekelőtt az iskoláskorúak, az internetezők és a jövendő uniós választópolgárok csatornája.

A Parlament ÉLŐBEN folyamatos, élő adást ad az EP életéről. Különösen fontos program lesz a plenáris viták és a szakbizottsági ülések közvetítése, linkekkel az előző ülések audiovizuális archívumaihoz.

Az "Európai Parlament felfedezése" résznél az EP-ről szóló háttéranyagokat találhatnak a nézők. Így például információkat a képviselőkről, az európai pártokról, a szakbizottságokról, valamint a parlament működéséről, történetéről.

Magyarul is

A honlaphoz minden internetező hozzáfér. A nézők választhatnak a Windows Media és a Flash 9 programok között.

Minden programot több mint húsz nyelvre fordítanak le, ami a világon egyedülállóvá teszi a csatornát. Bizonyos műsorokat szinkronizálnak, másokat feliratoznak. Az Európai Parlament honlapjához hasonlóan az unió összes hivatalos nyelvén - így magyarul is - elérhetők lesznek az anyagok. Ezt a szolgáltatást a következő hetekben tesztelik.

Sokszínűség

A műsorokat az alapelveket tartalmazó "szerkesztői charta" alapján készítik.
Ebben többek között az szerepel, hogy "a csatorna irányítása a közszolgálati elvek alapján történik, tájékoztatási és oktatási célok szem előtt tartásával. A csatornának magas szakmai színvonalat kell képviselnie, vonzó és hiteles képet biztosítva a Parlament életének minden vonatkozásáról".


A csatornának ezen kívül "hűen tükröznie kell a véleményeknek Európai Parlamenten belüli sokszínűségét, tiszteletben tartva a képviselőcsoportok viszonylagos súlyát".

Miért az interneten?

Egy webtelevízió:
sokkal költséghatékonyabb, mint egy hagyományos televízió;
könnyebben halad a technikával;
bárhol, bármikor megtekinthető anyagok széles választékát kínálja;
megfelel a változó szokásoknak, mivel sok európai - főleg a fiatalok - egyre inkább az interneten keresik a híreket és az információkat;
lényegesen könnyebb a többnyelvűség biztosítása;

ez az egyetlen hatékony módja, hogy az Európai Unión kívüli országokat is el lehessen érni.


Átlátható és közérthető Európai Parlament

A megnyitó ünnepségen az EP tájékoztatásért felelős alelnöke, Alejo Vidal-Quadras (néppárti, spanyol) azt mondta, az EP elkötelezett aziránt, hogy munkáját az európai polgárok számára a leginkább átláthatóvá és közérthetővé tegye. A polgároknak joguk van tudni, mi történik az általuk választott parlamentben.
Katerina Batzeli (szocialista, görög), az oktatási és kulturális szakbizottság elnöke szerint "az EuroparlTV olyan modern technikát biztosít, amely segíti minden polgár, különösen a fiatalok demokratikus részvételét az aktuális nemzeti és uniós ügyekben".


Részletes háttéranyag az EuroparlTV-ről
http://www.europarl.europa.eu/news/expert/background_page/008-35907-210-07-31-901-20080901BKG35904-28-07-2008-2008-false/default_hu.htm


Rólunk mondták

Majzik Nándor - MELÓ-DIÁK Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet

Évek óta dolgozunk együtt Katiékkal, avagy a PRestige management-tel. Mindig gyorsak, ötletesek, pontosak, segítőkészek és kedvesek. Bármilyen PR- vagy sajtómegjelenésről van szó, bizton számíthatunk a segítségükre.

Ez nekünk nagy könnyebbség, illetve sokat számít a kiszámíthatóság is, azaz hogy tudjuk, hogy ha szeretnénk valamit, azt velük el tudjuk érni, illetve nagy segítséget tudnak benne nyújtani.

Meleg szívvel ajánlom őket bármikor!

Majzik Nándor
cégvezető

LIU SHAOLIN SÁNDOR - olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó

Kedves Orsolya!

Nagyon szépen köszönöm a megkeresést, átküldöm a piárosunk telefonszámát. Ha vele egyeztet, akkor minden megoldható!

+36 20 922 6431 Holub Katalin

Köszönöm, Shaolin

Sallai György - friendshungary

Kedves Kati,

A teljes csapatunk nevében szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy együtt dolgozhattunk a pénteki esemény megszervezésén! A többiek beszámolója alapján remekül sikerült a rendezvény, bízom benne, hogy utólag is pozitív visszajelzések érkeznek majd.
Szeretnénk külön megköszönni a konstruktivitásod, valamint azt a hihetetlen kedvességet, amelyet felénk közvetítesz!
Nagyon örülök, hogy megismerhettünk Téged, és bízom benne, hogy sok közös sikerben lesz részünk a közeljövőben!

Köszönjük szépen még egyszer!

Üdv,

Sallai Gyuri

Szabó Kata - újságíró

Kedves Kati!

Alább küldöm a megjelentetés linkjét és még a Hírnök Magazinba is remélem a mai nap folyamán felteszik.
http://artes-liberales.hu/start.php?rovat=kuriozum&cikk=457

Más: készítettem magamban egy "rangsort" a médiában dolgozó sajtó munkatársakról és nálam Te vagy az első helyen aki a legprofibb Veled a legjobb az együttműködés. Ráadásul megkérdeztem még újságírókat és Ők is hasonlóképpen gondolják.

Gratulálok!

Te vagy az etalon!

További sok sikert és jó egészséget kívánok a munkádhoz!

Barátsággal és szeretettel:   Szabó Kata újságíró

Az OPTEN Kft. minősítése

origo