MEGHÍVÓ

Ki mit tud?
játékos vetélkedő a GyereKorizni! program ez évi zárásaként,
amelyben Budapest, Jászberény, Miskolc, Sátoraljaújhely és Szeged óvodásai
mérik össze a jégen szerzett tudásukat.

Időpont
2015. április 25., jövő szombat déli 12 óra

Helyszín
Gyakorló Jégcsarnok
(1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)

Regisztráció:
Holub Katalin (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A GyereKorizni! program annak köszönheti létét, hogy a korcsolyasport is bekerült azon 16 kiválasztott sportág közé, amelyet Magyarország Kormánya kiemelten támogat az elkövetkezendő esztendőkben. Az oktatássorozatot a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) azzal a céllal indította, hogy minél több gyermekkel ismertethesse meg a korcsolyasport szépségét szakértő edzők vezetésével, olyan szakmai program mentén, amelynek eredményeként a sportot megszerető gyermekek a MOKSZ szakágaiban (műkorcsolya, rövidpályás gyorskorcsolya, jégtánc, gyorskorcsolya, szinkron-korcsolya) folytathassák sportolói pályafutásukat, de a jégkorongsport területén is kellő alapot kaphatnak a versenysport megkezdésére. A program vezetője Engi Klára, mint sportoló és mint utánpótlás & versenysport edző is sokszor bizonyította rátermettségét, elhivatottságát. A képzéssorozat Budapesten, Szegeden, Miskolcon indult, majd Jászberény és Sátoraljaújhely is csatlakozott. A MOKSZ célja, hogy minden, egész évben nyitva tartó, vagy csak szezonálisan működő jégpályát elérjenek, hogy minél több gyermek ismerhesse meg a korcsolyás sportágakat, s velük szakértő edzők kezdjék meg a foglalkozást már a kezdeti lépések megtételénél. Weboldalukon (www.gyerekorizni.hu) minden szükséges információ elérhető a programhoz való csatlakozásról, de amennyiben egy-egy felmerülő kérdésre nem található itt válasz, akkor kérik, hogy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődjenek a részletekről.

Rólunk mondták

Sallai György - friendshungary

Kedves Kati,

A teljes csapatunk nevében szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy együtt dolgozhattunk a pénteki esemény megszervezésén! A többiek beszámolója alapján remekül sikerült a rendezvény, bízom benne, hogy utólag is pozitív visszajelzések érkeznek majd.
Szeretnénk külön megköszönni a konstruktivitásod, valamint azt a hihetetlen kedvességet, amelyet felénk közvetítesz!
Nagyon örülök, hogy megismerhettünk Téged, és bízom benne, hogy sok közös sikerben lesz részünk a közeljövőben!

Köszönjük szépen mégegyszer!

Üdv,

Sallai Gyuri

Szabó Kata - újságíró

Kedves Kati!

Alább küldöm a megjelentetés linkjét és még a Hírnök Magazinba is remélem a mai nap folyamán felteszik.
http://artes-liberales.hu/start.php?rovat=kuriozum&cikk=457

Más: készítettem magamban egy "rangsort" a médiában dolgozó sajtó munkatársakról és nálam Te vagy az első helyen aki a legprofibb Veled a legjobb az együttműködés. Ráadásul megkérdeztem még újságírókat és Ők is hasonlóképpen gondolják.

Gratulálok!
Te vagy az etalon!

További sok sikert és jó egészséget kívánok a munkádhoz!

Barátsággal és szeretettel:   Szabó Kata újságíró