Lehetséges testi-lelki harmóniában élni egy nagyvárosban?
Mi kell a harmónia megteremtéséhez?
Harmónia Átriumpatika az Ybl Palotában

2013. szeptember 1-jén 10:00 – 22:00 óra között a Harmónia Átriumpatikában egy helyen megtalálhatók a harmónia megteremtésének kellékei, eszközei, módszerei. Kiállítók, érdekes és hasznos előadások, minden, ami a harmonikus élethez szükséges, egy helyen. Az egészség megőrzésére, alternatív táplálkozás és gyógyászat, diagnosztikai és mérőműszerek bemutatása, valamint olyan szellemi irányzatok és mozgásterápiák ismertetése, amelyek hasznosak lehetnek az útkeresőknek, akik testi és lelki szinten egészségesnek maradni-, gyógyulni-, megújulni vágynak.

A szervezők a hangsúlyt elsősorban a gyakorlati oldalra fektetik, a megvásárolható termékekre és az azonnal hasznosítható információk átadására. A kiállítás és vásár mellett fontos szerepet kapnak a pódiumbeszélgetések.

A nap háziasszonya: Dobó Kata       

Előadók:

Müller Péter – író
Müller Péter előadását és új meditációs technikájának bemutatását követően Dobó Katával beszélget a „Lélek színpada” témában, majd dedikálja a könyveit.

Dr. Varga László - a Kelet-Nyugat Kutatóintézet biofizikai terápiakutatás vezetője – Az előadás témája a pulzáló mágneses terek és a fototerápia hatása a sejtekre, és ezen módszerek alkalmazása a gyógyításban

Dr. Guthy Piroska - Mozgásszervi betegségek alternatív kezelési lehetőségeiről

Varga Csaba – metafilozófus és társadalom tudós  - társadalomelmélettel és társadalomfejlesztéssel foglalkozó szociológus; a Stratégiakutató Intézet Nonprofit Kft. elnöke-ügyvezetője

Cser Zoltán – Tan Kapuja Buddhista  Egyház ügyvivője, a Buddhista Főiskola rektorhelyettese - A test, lélek, szellem elemeinek harmonizálása (a négy elem, öt mód és három minőség gyakorlatai)

Szilasi Márti - Anahita Jóga és Szellemi Központ vezetője, vezető minősített hatha jógaoktató vinyasza flow oktató transzperszonális légzésterapeuta Theta Healing konzulens és tanár
femcafe.hu kerekasztal beszélgetése

Az Átriumpatika -ba látogatók az alábbi témakörökben találnak „orvoslásra”:
•         egészséges táplálkozás, táplálék-kiegészítők
•         testedzés, rekreáció, jóga
•         diagnosztika, prevenció, gyógymódok
•         méregtelenítés, vitaminok, ásványi anyagok
•         relaxáció, meditáció, energetikai módszerek
•         belső egyensúly, önismeret, lelki és pszichológiai módszerek
•         szakkiadványok, könyvkiadók, szaklapok

További információ: http://sensationevent.hu/harmonia-atriumpatika/, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is: https://www.facebook.com/sensation.event.and.congress/events

További információ: Holub Katalin (+36 20 922 6431)