Főzőversenyt hirdet a Dining Guide és a KukTanoda minden 10-15 év közötti hobbi séfnek, akik egy - akár mobiltelefonnal készített - 5 percnél nem hosszabb videospot YouTube-ra feltöltésével, s a kitöltött regisztrációs lap postázásával jelezhetik részvételi szándékukat a rangos – és minden bizonnyal ízletes - megmérettetésen. Az első 3 helyezett meghívást kap a Dining Guide januári Az Év Étterme gálájára, amelynek színpadán hirdetnek eredményt, így a győztesek  együtt főzhetnek a TOP10 magyar séffel.

Az amatőr felvételeken a rövid bemutatkozás mellett arra is kíváncsiak a szervezők, ki, miért és mit szeret főzni, amit a kedvenc étel elkészítésével – és tálalásával - bizonyíthatnak a fiatal fakanál forgatók. Növeli az esélyüket, ha a Dining Guide Kiskukta Facebook aloldalát is hadra fogják - lájkok begyűjtésével -, hiszen  20 versenyző ezek alapján jut be a selejtezőbe. A jelentkezők közül a Dining Guide szerkesztősége választja ki azokat, akik próbafőzésen vehetnek részt az elődöntőben. Akik kellően gyorsak, s az elsők között osztják meg a videóikat,  értékes ajándékokat nyerhetnek. A 13 év alatti kiskorúak a szüleik Facebook profilján keresztül tölthetik fel a Kiskukta Facebook aloldalra a pályaműveiket.

2011. október 20-án értesítik a 60 kiválasztottat, akik próbafőzésre mehetnek a KukTanodába. A próbafőzést 3 tagú zsűri követi nyomon, majd ők választják ki a 10 döntőst. A végső összecsapásnak 2011. december 10-én a KukTanoda ad otthont.  A döntőre a zsűri kiegészül egy mesterszakáccsal, aki a TOP10 magyar étterem valamelyikében dolgozik.

Az első 3 helyezett meghívást kap a Dining Guide januári Az Év Étterme gálájára, ahol eredményt hirdetnek, a győztesek a színpadon vehetik át díjaikat és együtt főzhetnek a TOP10 magyar séffel. Az első helyezett nyereménye egy háromfős vacsora Magyarország TOP 10 éttermének egyikében.

A jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várják.

További információ:
Holub Katalin (+36 20 922 6431)
http://www.diningguide.hu/kiskukta/palyazat/etterem-informacio-7109