Meghívó
Belépés – nem - csak vörösben…

Szívszeretetükkel, valamint
neves divattervezők vörös ruháit bemutató gyönyörű tanítványaik társaságában
várják Önt és Partnerét
a Manöken Leszek Divatiskola hallgatói, valamint mestereik,
Rábaközi Andrea és Nádor Adrienne
a Trafiq buja Valentin-napi partiján,
amelyen Halász Éva, Nagy Orsolya és Vass Éva kezei közül kikerült mesterművek segítik megfejteni a nőiesség örök, szinte megfejthetetlennek tűnő titkait,
hogy a vöröst, mihamarabb hófehér viselet válthassa fel.
Már, ha ez a szempont…

A welcome ital, a macarone és a dekoráció színe is illeszkedik az alkalomhoz.

A bemutató időpontja:
2014. február 14., szombat este 20 óra
(érkezés 19 órától)

Cím:
1051 Budapest, Hercegprímás utca

Háttéranyag a tervezőkről

Halász Éva
Halász Éva 2012 nyarán nyitotta meg saját belvárosi szalonját, ahol HALASZEVA márkanév alatt tervezi és készíti ruháit. A kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át, szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével, apró, finom ötletekkel válnak ruhái egyedivé, viselője számára különlegessé. Kézműves hagyományokat ötvözi a modern technológiák adta lehetőségekkel, hogy semmi sem szabhat határt a fantáziájának. Szalonban egyaránt lehetőség van egyedi, személyre szóló tervezésre, méretre készítésre, valamint kölcsönzésre is. A régi klasszikus szalonok hangulatát felidéző környezettel várja a menyasszonyokat, ahol a ruhapróba nem csupán a ruhák felpróbálásáról áll, hanem egy kis időre elfelejthetik a rohanó világot, hiszen itt minden csak róluk szól. Szakavatott csapat várja a kedves nézegelődőket, ahol az első találkozás egy kis beszélgetéssel kezdődik, mert fontos, hogy mi az elképzelése a házasulandó párnak az esküvő hangulatáról, helyszínéről, van-e valami különleges vágya az álomruhával kapcsolatban. A ruhák többsége két részes, így szinte végtelenül variálhatók egymással, még akár kölcsönzés esetén is. Ha a kollekcióból nem találják meg az igazit, akkor Halász Éva rajzokkal, ötletekkel segít a menyasszonyokkal közösen megálmodni a ruhát, ilyenkor részesei lehetnek az alkotás varázsának, hogyan lesz az elképzelt gondolatokból a próbák alatt egy tökéletesen elkészített ruha.

Nagy Orsolya
„A hétköznapok szürkeségében tudnunk kell szürkének maradni, de időnként el kell tudnunk menni a végletekig, egészen addig, amire még képesek vagyunk: ez nagyon fontos ahhoz, hogy az életünk ne teljes középszerűségben teljen el.” Francoise Gilot szavai a NOS Collection ars poeticaja. 1998 májusában azzal az elhatározással jöttünk létre, hogy olyan márkát teremtsünk, amely figyelemreméltó, új színfoltja a magyar divatéletnek. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a nők újra nőiesek, sikkesek és stílusosak legyenek, hogy ne a hasonlóság, hanem a különbözőség, az egyéni értékeik által érvényesüljenek. Nem lovagoljuk meg erőszakosan a nagy divathullámokat, csak finoman, alkalmazkodunk az aktuális trendekhez. Időtállóságra és hordhatóságra törekszünk. Elsősorban alkalmi ruhákat készítünk olyan hölgyek számára, akik valami rendhagyóan kifinomultra, megragadóan különlegesre vágynak. A méretre készítés olyan eszköz a kezünkben, amelynek segítségével a legszemélyesebb egyedi elképzeléseket valósíthatjuk meg egyénre szabottan. Ruháinkat a klasszikus, nemesen egyszerű vonalvezetés, a különleges anyaghasználat és a magas minőségi kivitelezés jellemzi.”


Vass Éva
Egyszer volt, hol nem volt, vasseva jele már az oviban tündér volt. Nagymamája horgolni, édesanyukája varrni tanította, stúdióját a Liszt Ferenc téren, 1999-ben megnyitotta. A mesevilágot csupa szín, meglepetésszerű anyaghasználat, egyszerű vonalak, rafinált részletek jellemzik. Minden női és férfi ruhadarabja egyedi és jól kombinálható a mindennapokban. Filmkosztüm? Esküvő? Street-wear? Yoga? Bébicucc? Vagy éppen hódító vörös ? Cukorfalat kiegészítők, rongy-nyuszik, „ékszerek csak neked”. Aki nem hiszi, járjon utána! Jöjjön el Valentin szombat estéjén a Trafiqba! A tervezőnő szeret elidőzni különböző korok díszletei, jelmezei, kiegészítői között. A filmkosztümök tervezése jó lehetőséget ad az időutazásra. A filmek kapcsán, - csak felsorolásszerűen – néhány alkotás: a Kapitány Iván rendezte Idegenek; Luis Oliveros filmje, az El Angel de Budapest; a Grand Illusions LLC. Laurin Film Production alkotása, a 100 feet; Goda Krisztina mestermunkája, a Szabadság és Szerelem; Steven Spielberg remeke, a Munich; Bob Hoskins szereplésével a Den of Lions; a Motion Picture Corporation of America Eurofilm, a The Breed; a Last Run; a The Contaminated Man; az Au Pair, s persze számtalan nagy sikerű reklám.


Az előzetes sajtóregisztrációt követően a bemutatóra ingyenes a belépés.

Regisztráció:
Holub Kati
(Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 922 6431)