Hétvégén megnyitja kapuit a Gyakorló Jégcsarnok: a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség a hazai megmérettetések sorát augusztus 10–11-én a tavalyi szezonhoz hasonlóan a szenior és junior műkorcsolyázók, jégtáncosok válogató-szintfelmérő tesztversenyével kezdi. Az esemény technikai kontrollereként ismét Budapesten köszönthetjük a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) alelnökét, Alekszandr Lakerniket, aki az augusztus 8. és 11. között zajló bíróképzés keretében előadást is tart a hazai szakembereknek.

 

Jégtáncosaink augusztus 12–16-ig edzőtáborban folytatják a felkészülést az Irina Zsuk–Alekszandr Szvinyin sztáredzőpárossal, valamint a velük érkező, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes Alekszandra Sztyepanova–Ivan Bukin és a juniormezőnyben versenyző Jelizaveta Sanajeva–Devid Narizsnij kettőssel. A táborban folyó munkába az augusztus 15-én, csütörtökön tartandó nyilvános edzés keretében a sajtó képviselői is bepillanthatnak, majd interjúkat készíthetnek az edzőtábor résztvevőivel.

 

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket az ingyenesen megtekinthető eseményekre, amelyek
helyszíne: Gyakorló Jégcsarnok (1146 Budapest, Istvánmezei út 3–5.);
a tesztverseny ideje: 2019. augusztus 10–11., szombat 13:30–16:40, vasárnap 11:00–14:30;
a nyilvános jégtáncedzés ideje: 2019. augusztus 15., csütörtök 14:00–16:00.

 

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!
Kérjük, részvételi szándékát jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen péntek 18 óráig.