Meghívó

Az esemény mottója és címe:
Rendezvous

egy fotózás…
amelyen a Fashion-Guide bloggereit örökíti meg Miklóska Zoltán kedvenc – meglepetés – ikonjaik társaságában,

egy kötetlen beszélgetés a divatról…
moderátor:
Vajda Mályi Zsuzsa
főszerkesztő

résztvevők:
Pataki Ági
ex-modell, üzletasszony

Makány Márta
divattervező

Szűcs Péter
vezető szerkesztő, Marie Claire

és a divatbloggerek:

Plus Size Life,
Our Style,
Festy in Style,
Reggeli Tiffanynál,
AnnEnn,
Az'Allűr,
Smizedivat,
Topánka,
Lipstick City,
Larinne,
Sejjribizli,
Beango,
I Love fashion,
Clothes-for-love,
Burzsuj


valamint a United Guides Hungary Kft. ügyvezetőjének, Wiszkidenszky Andrásnak díjalapító üzleti bejelentése apropóján.

Időpont:
2011. október 18., jövő kedd 16 óra

Helyszín:
VAM Design
félemeleti terem
(1061 Budapest, Király utca 26.)

„Divatbloggerek. Még új kifejezés itthon, de a világ más tájain már jelentősen formálják, befolyásolják a divat világát.
Néhányuk kifejezett híresség és van, akit múzsaként tisztel egy-egy neves tervező. Kivételes tehetségük, fantasztikus kreativitásuk, egyéniségük és látásmódjuk emelte őket ki a bloggerek tömegéből. Ők a példaképek, az ő karrierjük, sikerük ad bátorítást az újabb szárnyaikat próbálgatóknak is. A street style, vagyis az utcai divat fotózása is ebből a műfajból emelkedett ki. Mikor az utcai divat olyan mértékben kezdte el inspirálni a tervezőket, hogy innen merítették új kollekcióikhoz az ihletet, akkor következett be az óriási változás a divatbloggerek megítélésében. A népszerű bloggerek immár hatnak az öltözködési kultúrára és ezzel együtt természetesen a trendekre, a piacokra is. A hazai divatbloggerek azonban még mások. Nem feltétlenül a saját extrém, kihívó külsejükkel fogalmazzák meg a divatról alkotott véleményüket, hanem inkább csak értékelési szempontokat adnak a divat ezernyi oldaláról. Szerepük azonban napról napra hangsúlyosabb. Rajtuk keresztül értesülhetünk a divat világának legfrissebb híreiről, a meghatározó trendekről, éppen ezért bátran támaszkodhatunk stílustanácsaikra. Mi most ezek közül a véleményformáló bloggerek közül kiválasztottuk a legjobbakat, és az ő írásaikat ezentúl a fashion-guide. hu-n folyamatosan publikáljuk. Ők azok, akiket bátran ajánlunk mindenkinek. Akiknek gondot okoz saját stílusuk megtalálása, illetve az eligazodás a legújabb trendekben, de a bátor, tájékozott és mindig új információra éhes fashionistáknak is.” (www.fashion-guide.hu)

A bloggerek magukról is beszélnek majd, már amennyit elmondanak….

Regisztráció és további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Holub Katalin (+36 20 922 6431)