Szeptember 29-én látványos sajtópremierrel indul az évad

 

„Az életnek értelmet csak a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk.” (Márai Sándor)

 

Arculatváltás, megállapodás a Dózsa Mozicentrummal, árva gyerekek ingyenes színházlátogatása és a nagycsaládosok kedvezménye. Ezek a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza idei, táncjátékokkal induló Szolgálat Évadának legfontosabb fókuszai. A megújult programpaletta mellett, melyen Arany János: Toldi, Böszörményi Gyula: Lúzer Rádió, Budapest!, Márai Sándor: Judit, Molnár Ferenc: Az üvegcipő, Páskándi Géza: Lélekharang című művek is szerepelnek. A Mi kis városunk darab rendezője Őze Áron lesz. Az idei kínálat is megtekinthető kedvezően kialakított bérletek megvásárlásával. A tavalyi Bizalom Évada  bérletes előadási számszerűen: 6-10 éves korosztály 1660 db, 10-14 éves korosztály 1330 db, Felnőtt Bérletek 1832 db. Összesen 4822 db értékesített bérlet, 41.895.175 forint jegybevétel és 81%-os látogatottság.

 

Arculatváltás

 

Grafikusunk, aki elkészítette új arculatunkat: Édes Gábor (tervek a mellékletben). Amit kialakított: új logó, új színvilág, új, a népszerűsítést szolgáló eszközök, egységes megjelenés, teljes összhangban a havi, illetve az évados anyagok, amelyekbe minden szempontból (letisztultság, modernség, egyszerűség – a szó pozitív értelmében, átláthatóság) beleillenek az előadásplakátok. Szeptember 29-én, az első premierünkkel egyidejűleg fogjuk teljes arculatunkat bemutatni a helyi sajtónak, ezzel a nappal színházunknak új honlapja is indul, amelyet Nagy Bence informatikus készít.

 

Megállapodás a Dózsa Mozicentrummal

 

Őze Áron igazgató „duplázzon, mi felezünk” megállapodást kötött a dunaújvárosi Dózsa mozival.  Ennek lényege, hogy ha bárki teljes árú jegyet vásárol a Moziban, vagy a Színházunkban, a másik intézménybe fél áron válthat jegyet 2 hónapon belül.  Ezt a megállapodást igyekszünk kiterjeszteni városunk több kulturális intézményére, a múzeumra, és a könyvtárunkra is.

 

Árva gyerekek ingyenes színházlátogatása

 

2017 szeptemberétől minden félárva, illetve árva gyermek ingyen látogathatja színházunkat.  A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központtal történt kapcsolatfelvétel után megtudtuk, hogy megyénk déli régiójában hol, és hány árva gyermek él.  Nekik ingyenes bérletet ajánlottunk fel.  A 6-10 éves korosztálynak 27 darabot, a 10-16 éves korosztálynak pedig 50 darabot. Mindegyik bérlet három előadást tartalmaz, azaz minimum 231 helyet biztosítunk az árva gyermekek színházlátogatására.  A bérletek megfelelő helyre történő eljutását a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ biztosítja.  Amennyiben egyénileg jön árva gyermek színházunkba (az ország bármely területéről), aki az előadásunkat szeretné megnézni, csupán annyi teendője van, hogy felmutatja árvaságára vonatkozó igazolását, és ingyenesen tekintheti meg az általa kiválasztott (korának megfelelő) előadást.

 

A nagycsaládosok kedvezménye

 

Mind az adventi időszakban, mind a 2017/18-as évadban több alkalommal látjuk vendégül a Nagycsaládosok Egyesületének Tagjait a főpróbáinkon. Remek alkalom lehet ez a családok számára a kikapcsolódásra, hiszen nemcsak felnőtteknek, hanem gyermekeknek szóló előadásokban is bővelkedünk, ezáltal a családok apraja-nagyja egyaránt jól érezheti magát, kikapcsolódhat színházunkban.

 

Évadinformációink, illetve az arculatváltás részletei alábbi linkről tölthetők le.
http://vidd.hu/index.php/s/BDMLLpduUlK1yXU

 

Interjúegyeztetés Őze Áron igazgatóval:
Holub Katalin
(+36 20 922 6431)