Meghívó

A Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt a Kastély történetét megörökítő 3D-s film külső felvételeinek forgatására

2012. május 7-én, jövő hétfőn 8.00 és 11.00 óra közötti időszakban a Kastély Parkjába,
(találkozóhely: a Díszudvaron)

ahol Erzsébet királyné és I. Ferenc József azon kedvteléseit rögzítik a legmodernebb eszközökkel az utókor számára, amelyeknek a szabadtér adott otthont:

imitálnak vadászatot, lesz lovaglás, de készülnek képkockák a későbbi időkről is, amikor a királyi sportot a séta váltotta fel.

A fenti időpontban az érdeklődő meghívottak betekintést nyerhetnek a filmforgatás folyamatába.

A Gödöllői Királyi Kastély II. kiemelt projektje¬ 2012. június 30-án zárul. Megújult a lovarda és a kapcsolódó területek, melyek már bemutatkoztak a nagyközönségnek, mint Magyarország soros Európai Uniós elnökségi helyszínei. A felújítás keretében két szekcióterem is megépült a lovarda szintje alatt, amelyek egyikében - a projekt tervezett turisztikai fejlesztéseinek részeként - 3D vetítőterem kerül kialakításra. Itt a kastély történetét és a királyi család, elsősorban Erzsébet királyné Gödöllőn töltött napjait bemutató film enged majd bepillantást a királyi család hétköznapjaiba és tájékoztatja látványos, szórakoztató módon az érdeklődőket. A film elkészítésére és a vetítő berendezésére sikeres közbeszerzési eljárásokat folytattak le. A nyertes kivitelező a Gelka System Kft., akik a film operatőrének Ragályi Elemért kérték fel. A premierre és a vetítőterem átadására a projekt lezárásakor, tervezetten ez év június végén kerül sor.

További információ és jelentkezés a sajtóeseményre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

„A Gödöllői Királyi Kastély komplex, környezetbarát üzemeltetését lehetővé tevő újjáépítése és családbarát szolgáltatásokkal történő fejlesztése (II. ütem – KMOP-3.1.1/E-09-2f-2010-0002)”

Közreműködő Szervezet: Pro Régió Nonprofit Közhasznú Kft. www.proregio.hu
Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu