SAJTÓMEGHÍVÓ

Hozleiter Fanny: Te döntesz

Születésnapi könyvbemutató

2013. november 19., jövő kedd 18 óra, Dürer Rendezvényház

„Mivel töltenék ki egy napot, ha nem lennék kerekesszékben? Sosem feküdnék le, nehogy véget érjen az a csodanap! Fogócskáznék, dögös magas sarkúkban sétálgatnék, fára másznék és rengeteget táncolnék. Az összes számomra fontos ember nyakába beleugranék. Sétálgatnék a Duna-parton és a Városligetben, angyalkát rajzolnék a hóba vagy az avarba. És egyvalamit biztosan kipróbálnék nemcsak állva, de fejen állva is...  Sokáig kerestem a miértekre a választ. Vajon miért lettem beteg? Miért küzdjek tovább? Mára azonban már tudom. Hogy megmutassam a világnak: NINCS LEHETETLEN”

Hozleiter Fanny, a Mosolyka blog és a Mosolyka - Kerekesszékkel a világ Facebook oldal örökvidám szerzője ötéves kora óta él kerekesszékben. Izomsorvadása van, a betegség diagnosztizálásakor orvosai mindössze tizennyolc évet jósoltak neki. Hozleiter Fanny 2013. november 19-én ünnepli 25. születésnapját. A különleges esemény „főszereplője” a Te döntesz című kötet, amelynek lapjain Fanny életének fontos pillanatai kelnek életre. Családi dráma, szerelem, kalandok és a minden nehézségen át tartó vágy, hogy éljen és megéljen mindent, amit ennyi idősen lehetséges. A kötet egy olyan lány életét és küzdelmét mutatja be, aki minden sorscsapás ellenére mosolyogva, környezetét motiválva és inspirálva éli nem mindennapi életét. A születésnapi könyvbemutatóra Fanny közel ezer rajongója jelezte eddig, hogy eljön.


Helyszín: Dürer Rendezvényház (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19–21.)

Időpont: 2013. november 19., jövő kedd 18.00 óra


Ha szeretne részt venni az eseményen, recenziós példányt kérni, vagy interjút készíteni Fannyval, kérjük, jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.