Fej-fej mellett a három rádiós
Kulisszatitkok a Hangok versenyéről

A  rádiókra leadott szavazatok a www.korrektura.hu honlapon megtekinthetők.  Az ide látogatók számára nyilvános információ, hogy a Music FM, a Class FM és a Hit Rádió lett a közönség körében a legnépszerűbb, s hogy a gyerekeknek sugárzó Picur Rádió ezernél is több voksot gyűjtött be. Kulisszatitok azonban, hogy még fej-fej mellett küzd az első helyért három rádiós személyiség: Cooky (Kuki), Horváth Szilárd és Istenes Bence.  A szakmai zsűri döntését a holnapi gálaest ismerteti.

A rádiókra történő szavazást a megadott időben zárták le, már csak azért is, mert a vésnöknek le kellett adni a neveket, hogy rákerülhessenek az ünnepi gáláig a díjakra, a rádiós személyiségeknél azonban annyira szoros az állás, hogy a hétvége még beleszólhat a szavazásba, ezért csak hétfőn reggel véglegesítik a díjazott nevét.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és az Antenna Hungária Zrt. támogatásával meghirdetett rádiós verseny célja a színvonalas rádiózás népszerűsítése és elismertetése mind szélesebb körben. Felhívásukra több mint száz nevezés érkezett. A rádiós műsorok számára tavaly indított színvonalas megmérettetés díjátadó gálájának, amelynek időpontja, a magyar rádiózás napjához kötődően, 2013. december 2., helyszíne a Nemzeti Táncszínház (1014 Budapest, Színház u. 1-3.)

További részletek a www.korrektura.hu oldalon olvashatók.