Mihály Tamás
Basszus! Omega!
Ez egy életre szól

című könyvének bemutatójára

2014. október 21., kedd 15.00 óra
RAM Colosseum Rockmúzeum
(1133 Budapest, Kárpát utca 23.)


Az Omega történetét feldolgozó szerzővel, a legendás együttes basszusgitárosával a könyv szerkesztője, Horváth Péter író, rendező beszélget.


Ez a megkapó őszinteséggel írott, fordulatokban és történetekben gazdag könyv nem csupán Mihály Tamás és az Omega együttes közös életéről szól, de érzékletesen jeleníti meg az elmúlt évtizedek Magyarországát egy olyan muzsikus szemével nézve, aki nemcsak hangszerének és a közkedvelt Omega-dalok dallamainak avatott mestere, de remek elbeszélő is. Az élvezetes sztorik, a nagy belföldi és külföldi sikerek és alkalmi visszaesések krónikáját lejegyző szerző kendőzetlenül beszél a mitikus rangot elért rockegyüttes belső életének ellentmondásairól és saját gondjairól-bajairól, örömeiről is. A könyv minden sorát áthatja a zene iránti rajongás, valamint a mindenkori kollégák, barátok és ellenfelek iránt érzett megbocsátó ragaszkodás és szeretet.


Kérjük, részvételét jelezze vissza az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


A könyv a bemutató után kedvezményesen megvásárolható. A sajtópéldányok előzetes regisztrációval a helyszínen vehetők át.

László Ágnes
kommunikációs vezető
www.kossuth.hu