Tisztelettel meghívjuk a Homm Kft. és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány közös eseményére, mely során a Homm Kft. egy 50 személyes turistabusszal ajándékozza meg a Csaba testvér alapította szervezet gyermekeit.

 

Az ünnepség helyszíne a csobánkai Margitligeti kastély kertje, ahová az első csoport már az ajándékbusszal érkezik egy felvidéki kirándulásról.

 

A Homm Kft., Magyarország legnagyobb magyar magántulajdonban lévő személyszállító vállalkozása azt is vállalta, hogy a szervizelést és a sofőrképzést folyamatosan, térítésmentesen biztosítja az alapítvány számára.

 

Időpont: 2022. június 20., hétfő 15.15 óra

Helyszín: Margitligeti kastély, Csobánka, Fő út

Résztvevők: Böjte Csaba testvér és Vásárhelyi Tamás, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke, valamint Homm Károly és Tóth Balázs ügyvezető igazgatók

 

Transzfer indul 14.30 órakor a Batthyány térről.


Kérjük, részvételi szándékát, és transzferigényét 2022. június 17-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen jelezze.

További információ, sajtókapcsolat: Holub Katalin +36 20 9226 431

 

Harminchárom esztendő tapasztalatával dolgozószállításra, helyi közlekedésre, valamint a különjáratok biztosítására szakosodott legnagyobb magyar magántulajdonú autóbuszos vállalkozás több mint 400 autóbusszal, hatszáz fős csapattal, több mint huszonkétezer utas célba érését segíti naponta, közel másfélmillió kilométert megtéve havonta biztonságban és kényelemben. Társadalmi felelősségvállalásuk fókuszában a hátrányos helyzetű gyermekek, iskolák és közösségek állnak. A közelmúltban adták át kedvezményes használatra az ország egyetlen karitatív üzemeltetésű kerekesszékes utasok és kísérőik számára kialakított autóbuszukat.