A tóPart megálmodóinak és létrehozóinak jószolgálati missziója, hogy azoknak is lehetőséget teremtsenek a színvonalas, felszabadult kikapcsolódásra, akik nyáron a fővárosban maradnak, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy hosszabb időre szabadságra utazzanak. A tóParton átélhető a nyaralás minden élménye: pihenés, aktivitás, közösségi együttlét. A tóPart a 200 éves Városliget leghangulatosabb szabadidős és szórakoztató központja, amely 2012. május 19-étől augusztus 20-áig tart nyitva, s egész napos programlehetőséget kínál a 20-45 éves korosztály számára. A tóPart a városligeti műjégpálya nyári csónakázó taván, a Műjégpálya frissen felújított központi épületének teraszára épült, s a különböző igényeknek megfelelően több, különböző funkciójú helyből áll: 1000 m2 nagyságú épített félsziget, amely hosszabb oldalával teljesen illeszkedik a Sétány partjához. A szigeten időben akár 600-800 fő is tartózkodhat. A kiszolgálást itt mobil pultokból történik.

Most szombaton, 2012. május 19-én nyit a főváros legnagyobb tóparti nyaralója a 200 éves Városligetben. Családi programok, vízparti party-hangulat, kulináris íz- és program kavalkád, koncertek, élő rádiós és televíziós bejelentkezések,  Olimpia, Labdarúgó Eb, Wimbledon, BL döntő - egy 24 nm-es ledfallal megspékelve - várja a szórakozni, szurkolni és kikapcsolódni vágyókat három hónapon át - egészen az államalapítás ünnepéig. A történelmi helyszín új dimenziójú modern öltözetben a labdarúgó BL döntő szurkolópontjaként most hétvégén debütál a nagyközönség előtt.

A városligeti műjégpálya nyári csónakázó taván,  frissen felújított központi épület teraszán 2012. május 19. – 2012. augusztus 20. között egész napos programpalettával várja azokat a fővárosban maradókat, akiket a munkája vagy más körülményei az itthon-helyben töltött nyaralásra ösztönöz.  A Tóparti sétány kulináris élvezetekkel csábít – lesz kávézó, sörkert, borbár -, a vízre épített szigetek igényesen izgalmas desztináció. A télvíz idején csatolóként funkcionáló teremben disco zene szól a táncolni vágyók esti szórakozására. A nagykoncertek és a nyár kiemelt sporteseményei – labdarúgó BL döntő, UEFA labdarúgó Eb, Wimbledon Week és Olimpia – közösségi élményforrások a megváltozott halmazállapotú helyszínen.


A TóPart arcai…

NyiTóPart

Készülj a nyárra! 2012. május 19-étől 3 hónapig minden nap vakációzni mész! Ezen a napon nyit Budapest legüdítőbb városrésze, a TóPart. A város szívében, a felújított Városligeti Műjégpálya területén úgy érezheted magad, mint egy vízparti nyaralóhelyen: pihenés, kikapcsolódás, rengeteg program, szórakozás vár Rád. A nyitóbulin pedig a BL-döntő élő közvetítése. Ne maradj otthon: május 19. a partra szállás napja! Foglald el a lelátó legjobb helyét a Labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjén! A városligeti TóPart nyitóbuliján, május 19-én közvetlenül a döntőt élőben közvetítő Digi TV stábja mellett ülhetsz, barátaiddal együtt a leglelkesebb szurkolótáborban élvezheted a legjobbak játékát, és a város legnagyobb, 24 m2-es kivetítőjén lesheted, nem volt-e les. Már délutántól szurkolói játékok, bajor zenekar, sült kolbász és sör várnak Téged.  

LazíTóPart
Könnyű pesti kísértés: nyaralj a TóParton! Nyaralás? Csak pár hosszúlépés a belvárostól!

Nyáron is sok a munka? Rád férne egy kis lazítás, de nem tudsz elutazni nyaralni? Lógasd a lábad a város szívében, a felújított Városligeti Műjégpálya területén, pihenj a nyár minden napján a TóParton: Borbár, Kávézó, Sörkert, Minőségi strandbüfé kínálat, Étterem, gasztronómiai különlegességek, gyertyafényes vacsorák, Napozóterasz, Parti sétány és vízre épített sziget, Csónakázási lehetőség.

Pezsgő vízparti hangulatra vágysz? Nem kell messze utaznod, hogy lubickolhass a nyári élményekben. Egész nyáron garantáltan derűs hangulat vár Rád a tóParton. Szerdától szombatig esténként klubkoncert és party. Alkalmi nagykoncertek: havonta más-más nagykoncert neves zenei előadók fellépésével. A Carlsberg söröző stégje mellett elhelyezett óriás kivetítőn, valamint a kisebb LCD- tévéken keresztül sportközvetítések, filmvetítések  szórakoztatnak. Vasárnaponként gyerekprogramok, filmvetítés várja a családokat. A stég központi színpada koncertek, filmvetítések, valamint élő televíziós és rádiós bejelentkezések helyszíneként szolgál. A Stég közvetlen szomszédságában, onnan jól láthatóan kerül elhelyezésre a város legnagyobb,  24 m2-es ledfala. A tó melletti központi, fedett épület teraszszintjén található 230 m2-es terem a tóparti sétányra közvetlen kijárással. A város egyik leghangulatosabb és egyetlen közvetlen tóparti kapcsolattal bíró táncos szórakozóhelye. A zene a tóparton is szól. Persze csak annyira, hogy ne zavarja a környezetet…

Pest, nyár, víz, pihenj!
Ugorj fejest a nyárba, egy pesti tóparti bárba!

Stég, ahova mindenki szeret kimenni, mert ott lehet sétálni, jókat beszélgetni, aktívan pihenni, vagy éppen csak elmerülni a víz hullámain békésen ringatózó vízi madarak látványában. Elegáns kávézó, ahol a zöld növényekkel határolt teraszon fehér fonott fotelek, valamint a Városliget aranykorának életéből vett képekkel díszített asztalok mellett kiváló minőségű főzött kávék, cukrász-sütemények, fagylalt kelyhek, egyszerűbb grillezett ételek, saláták és különféle italok kerülnek szervírozásra. Borbár, ahol egyszerre 40-50 vendég élvezheti szakértő sommelier-k segítségével 10-15 kézműves magyar bor ízharmóniáját, valamint a ’kísérőnek’ kínált borkorcsolyák pikantériáját. A bor mellett kizárólag szóda kapható… Sörkert, ahol egyszerűbb grill ételek, perec, csapolt sör, jó fröccsök, limonádék képezik a kínálat gerincét, önkiszolgáló rendszerben. Kiváló hely ez baráti találkozókra, munka utáni, nyár esti beszélgetésekre. Vagy akár közös szurkolásokra is. A Sörkertben a tópartok jellegzetes ételválasztékával (pl: heck, kolbász, hamburger) és Carlsberg csapolt sörrel várjuk vendégeinket, mindezt elérhető áron. A vendégek dekorált sörpadokon és napernyők alatt tölthetik idejüket és étkezésük alatt a tó vizén felállított 24 m2-es digitális képernyőn sugárzott programokat élvezhetnek. A többi között labdarúgó Eb, Olimpia, filmvetítések szerepelnek a kínálatban.  

BuzdíTóPart
Szurkolj a TóPartvonalról a BL-döntőn!

Szurkolj a barátaiddal június 8. és július 1. között a Carlsberg EB Parkban kedvenc csapatotoknak különleges ételek és italok társaságában! Sportközvetítések 24 m2-es óriás LED-falon és több tucat TV-n: Labdarúgó Eb, Wimbledon Week End, Olimpia. Szakkommentátorok, élő rádiós és tv-s bejelentkezések, Fitti extrém megjelenései. Május 19-én az esti órákban az UEFA Bajnokok Ligája programját közvetítjük a Digi TV helyszíni stúdiójának közreműködésével. Június 8. - július 1. között az UEFA Labdarúgó Eb programját sugározzuk, kiemelten a mérkőzéseket, jellemzően 18.00-23.00, de a programot fontosabb összefoglalók közreadása és helyszíni élő szakértői beszélgetések színesítik. Július 25.-augusztus 12. A tóPart programját az Olimpia alatt a fontosabb összefoglalók sugárzása és helyszíni élő szakértői beszélgetések gazdagítják..


A Projekt számokban:

94 nap nyitva tartás
összesen 1000 nm épített stég a tavon
egyszerre 400-500 fő ülve fér el kényelmesen a helyszínen
napi 1500 vendéget várunk
Hivatalos EB Szurkolói Klub,
meccs napokon akár 1500 fő is szurkolhat együtt
a város első vízi színpadja
akusztikus, jazz és egyéb koncertek
folyamatos programok
megfizethető szolgáltatások
megfizethetetlen élmény


További információ: Holub Katalin sajtófőnök (+36 20 922 6431)
Részletes programok: www.nyaratavon.hu
Asztalfoglalás: +36 30 7495580