tóPart, nyár a tavon: Úszó Eb, a szabad ég alatt szurkolhatnak az úszás szerelmesei
Rajtunk a világ szeme - Úszó Eb a közmédia csatornáin és a tóPart 24 nm-es LED falán
Helyszín: TóPart - Nyár a Tavon! Városligeti Műjégpálya - Olof Palme sétány 5.

Debrecen ad otthont május 21-27. között a 31. úszó Európa-bajnokságnak. Az úszó Eb-t az m1, és az m2 élőben közvetíti és az MR1-Kossuth Rádió is kiemelt figyelemmel kíséri. A közszolgálati televíziócsatornák közül az m2 9.00-12.00-ig, az m1 16.45-től  élőben közvetíti az eseménysorozatot. A televíziós közvetítések helyszíni kommentátora Deák Horváth Péter, a debreceni stúdió műsorvezetői Petrovics-Mérei Andrea és Somogyi Dia, a két riporter pedig Mohay Bence és Bobák Róbert. A debreceni kihelyezett stúdióban a hazai úszóvilág korábbi  olimpiai-, világ és Európa-bajnokai, többek között: Kovács Ágnes, Szabó Tünde, Rózsa Norbert, Kiss László szövetségi kapitány és más hazai edzők vendégeskednek. Az MR1-Kossuth Rádió hétvégén 17.05-17.30-ig, valamint 18.05-18.30-ig közvetít a kontinensviadalról. A rádiós kommentátorok: Novotny Zoltán és Kalapos Mihály. Az esemény host broadcastere az MTVA.

További információ: http://www.facebook.com/mtvasport

Compact Disco a Tavon!
Szurkoljunk együtt a Compact Disco sikeréért!
Kövesd az Eurovíziós Dalfesztivált élőben óriáskivetítőn a Városligetben!
Helyszín: TóPart - Nyár a Tavon! Városligeti Műjégpálya - Olof Palme sétány 5.

tóPart, nyár a tavon: hangoljunk közösen! - Eurovíziós döntő az m1-en és a tóPart 24 nm-es LED falán
A Compact Disco Sound of Our Hearts versenydala másodikként hangzik el a holnap esti döntőben.

A Compact Disco tizenötödikként lépett színpadra a Bakuban rendezett idei Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjében, amit az m1 élőben közvetített. A Magyarországot képviselő zenekar mellett döntőbe jutott még Románia, Moldova, Izland, Dánia, Albánia, Ciprus, Görögország, Oroszország és Írország. A május 26-i válogatóba a Dalfesztivál alapító országai - Németország, Franciaország, Spanyolország az Egyesült Királyság, Olaszország -, és a tavalyi győztes Azerbajdzsán dala is egyenes ágon bekerül. A látványos szombat esti show-ba a csütörtöki, második elődöntőből Litvánia, Bosznia-Hercegovina, Szerbia ,Ukrajna, Svédország, Macedónia, Norvégia, Észtország, Málta és Törökország dala jutott még be.

Az Eurovíziós döntőt  május 26-án, szombaton 21.00 órától élőben közvetíti az m1. A hatásos képsorokkal tűzdelt, színvonalas produkciókat felvonultató adás kommentátora, Gundel Takács Gábor.  

A 200 éves Városligetben május 19-től augusztus 20-ig a tóPart, nyár a tavon című rendezvénysorozat keretében családi programok, kulináris íz- és játék kavalkád, koncertek, élő rádiós és televíziós bejelentkezések, olimpia, foci EB, Wimbledon és BL-döntő közvetítés várja a szórakozni, szurkolni és kikapcsolódni vágyókat.

*Folyamatosan frissülő programkínálat: www.nyaratavon.hu és www.facebook.com/nyaratavon

További információ: Holub Katalin sajtófőnök (+36 20 922 6431)