Debrecen után, London előtt - Foci Eb a közmédiában és a TóParton. Meccsek élőben, minden este. Ezer négyzetméter szurkolói stég a tavon. Óriáskivetítő, tévék. Nem csak foci: koncertek, tómozi, salsa, funky és latin est, táncoktatás, söröző, borozó, kávézó, grill ételek és hekk. S rövidesen a világ legerősebb emberei¬*…

Alig ért véget a hazai rendezésű úszó Eb, másfél hétre rá már a focié a főszerep a közszolgálati médiában és a TóParton. Az m1 minden mérkőzést Full HD-ben közvetít és a Kossuth Rádió is kiemelten foglalkozik az eseménnyel. A kontinensviadal televíziós kommentátorai Gundel Takács Gábor, Deák Horváth Péter, Menczer Tamás és Knézy Jenő, rádiósok Lantos Gábor és Gulyás László lesznek. A mérkőzések előtt és után a stúdióban Petrovics-Mérei Andrea, Somogyi Dia és Bobák Róbert neves szakkommentátorokkal elemzik a mérkőzéseket. További hírek és érdekességek: http://www.hirado.hu/focieb.aspx

Budapest új felturbózott cabrio üdülőjében átélhető a nyaralás minden élménye: pihenés, aktivitás, közösségi együttlét. A tóPart a 200 éves Városliget leghangulatosabb szabadidős és szórakoztató központja, amely 2012. május 19-étől augusztus 20-áig tart nyitva, s egész napos programlehetőséget kínál azok számára, akik munkájuk mellett / után / helyett a lakóhelyükön szeretnék jól érezni magukat a nyár minden egyes napján.  

A városligeti műjégpálya csónakázó taván, a Műjégpálya frissen felújított központi épületének teraszára épült, s a különböző igényeknek megfelelően több, különböző funkciójú helyből áll: 1000 m2 nagyságú épített félsziget, ahol akár 600-800 fő is tartózkodhat, hosszabb oldalával illeszkedik a sétány partjához.

Családi programok, vízparti party-hangulat, élmény-, íz- és program kavalkád, koncertek, élő rádiós és televíziós bejelentkezések,  Olimpia, Labdarúgó Eb, Wimbledon, BL döntő - egy 24 nm-es ledfallal megspékelve - várja a szórakozni, szurkolni és kikapcsolódni vágyókat három hónapon át - egészen az államalapítás ünnepéig.

A Tóparti sétány kulináris élvezetekkel csábít. A vízre épített szigetvilág igényesen izgalmas desztináció. A télvíz idején csatolóként funkcionáló teremben disco zene szól a táncolni vágyók esti szórakozására. A nagykoncertek és a nyár kiemelt sporteseményei – labdarúgó BL döntő, UEFA labdarúgó Eb, Wimbledon Week és Olimpia – közösségi élményforrások a megváltozott halmazállapotú helyszínen.

LazíTóPart
Könnyű pesti kísértés: nyaralj a TóParton! Nyaralás? Csak pár hosszúlépés a belvárostól!

Nyáron is sok a munka? Rád férne egy kis lazítás, de nem tudsz elutazni nyaralni? Lógasd a lábad a város szívében, a felújított Városligeti Műjégpálya területén, pihenj a nyár minden napján a TóParton: Borbár, Kávézó, Sörkert, Minőségi strandbüfé kínálat, Étterem, gasztronómiai különlegességek, gyertyafényes vacsorák, Napozóterasz, Parti sétány és vízre épített sziget, Csónakázási lehetőség.

Pezsgő vízparti hangulatra vágysz? Nem kell messze utaznod, hogy lubickolhass a nyári élményekben. Egész nyáron garantáltan derűs hangulat vár Rád a tóParton. Szerdától szombatig esténként klubkoncert és party. Alkalmi nagykoncertek: havonta más-más nagykoncert neves zenei előadók fellépésével. A Carlsberg söröző stégje mellett elhelyezett óriás kivetítőn, valamint a kisebb LCD- tévéken keresztül sportközvetítések, filmvetítések  szórakoztatnak. Vasárnaponként gyerekprogramok, filmvetítés várja a családokat. A stég központi színpada koncertek, filmvetítések, valamint élő televíziós és rádiós bejelentkezések helyszíneként szolgál. A Stég közvetlen szomszédságában, onnan jól láthatóan kerül elhelyezésre a város legnagyobb,  24 m2-es ledfala. A tó melletti központi, fedett épület teraszszintjén található 230 m2-es terem a tóparti sétányra közvetlen kijárással. A város egyik leghangulatosabb és egyetlen közvetlen tóparti kapcsolattal bíró táncos szórakozóhelye. A zene a tóparton is szól. Persze csak annyira, hogy ne zavarja a környezetet. Hétfő esténként tangó és salsa buli csábít..

Pest, nyár, víz, pihenj!
Ugorj fejest a nyárba, egy pesti tóparti bárba!

Stég, ahova mindenki szeret kimenni, mert ott lehet sétálni, jókat beszélgetni, aktívan pihenni, vagy éppen csak elmerülni a víz hullámain békésen ringatózó vízi madarak látványában. Elegáns kávézó, ahol a zöld növényekkel határolt teraszon fehér fonott fotelek, valamint a Városliget aranykorának életéből vett képekkel díszített asztalok mellett kiváló minőségű főzött kávék, cukrász-sütemények, fagylalt kelyhek, egyszerűbb grillezett ételek, saláták és különféle italok kerülnek szervírozásra. Borbár, ahol egyszerre 40-50 vendég élvezheti szakértő sommelier-k segítségével 10-15 kézműves magyar bor ízharmóniáját, valamint a ’kísérőnek’ kínált borkorcsolyák pikantériáját. A bor mellett kizárólag szóda kapható… Sörkert, ahol egyszerűbb grill ételek, perec, csapolt sör, jó fröccsök, limonádék képezik a kínálat gerincét, önkiszolgáló rendszerben. Kiváló hely ez baráti találkozókra, munka utáni, nyár esti beszélgetésekre. Vagy akár közös szurkolásokra is. A Sörkertben a tópartok jellegzetes ételválasztékával (heck, kolbász, hamburger) és Carlsberg csapolt sörrel várjuk vendégeinket, mindezt elérhető áron. A vendégek dekorált sörpadokon és napernyők alatt tölthetik idejüket és étkezésük alatt a tó vizén felállított 24 m2-es digitális képernyőn sugárzott programokat élvezhetnek. A többi között labdarúgó Eb, Olimpia, filmvetítések szerepelnek a kínálatban.  

BuzdíTóPart

Szurkolj a barátaiddal június 8. és július 1. között a Carlsberg EB Parkban kedvenc csapatotoknak különleges ételek és italok társaságában! Sportközvetítések 24 m2-es óriás LED-falon és több tucat TV-n: Labdarúgó Eb, Wimbledon Week End, Olimpia. Szakkommentátorok, élő rádiós és tv-s bejelentkezések, Fitti extrém megjelenései. Május 19-én az esti órákban az UEFA Bajnokok Ligája programját közvetítettük a Digi TV helyszíni stúdiójának közreműködésével. Június 8. - július 1. között az UEFA Labdarúgó Eb programját sugározzuk, kiemelten a mérkőzéseket, jellemzően 18.00-23.00, de a programot fontosabb összefoglalók közreadása és helyszíni élő szakértői beszélgetések színesítik. Július 25.-augusztus 12. A tóPart programját az Olimpia alatt a fontosabb összefoglalók sugárzása és helyszíni élő szakértői beszélgetések gazdagítják.

TámogaTóPart

A tóPart megálmodóinak és létrehozóinak jószolgálati missziója, hogy azoknak is lehetőséget teremtsenek a színvonalas, felszabadult kikapcsolódásra, akik nyáron a fővárosban maradnak, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy hosszabb időre elutazzanak.

"Ahogy a rendezvény koncepcióját fejlesztettük, megfogalmazódott bennünk, hogy ne csak a városlakóknak, hanem a rászorulóknak is segítsünk. Ennek kapcsán augusztus 20-ig a műjégpálya épületének alsó szintjén és a hozzákapcsolódó teraszon hétköznap délelőttönként rászorulókkal és hátrányos helyzetűekkel foglalkozó alapítványoknak és szervezeteknek szeretnénk helyet biztosítani, hogy ezeket az intézményeket és vendégeiket is hozzásegítsük a tóparti nyaralás élményéhez" - fogalmazott Nagy Gábor, a projektgazda Eventrend tulajdonosa.

Hogy ez az idézetbe fogalmazott felhívás minél szélesebb körben ismertté váljon a rászorulók javát és szórakozását szolgálva, kérjük, lehetőségeitekhez mérten népszerűsítsétek a tartalmát. Várjuk a megkereséseket, s ígérjük folyamatosan tájékoztatunk Benneteket a hozzánk fordulókkal közösen kialakított jó- és közszolgálati programelemekről.

* Óriások Budapesten (hamarosan jelentkezünk a részletekkel)


Folyamatosan frissülő programkínálat: www.nyaratavon.hu


További információ: Holub Katalin sajtófőnök (+36 20 922 6431)