A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége megalakításakor az alapítók elhatározott szándéka szerint – nevezetesen, hogy a különböző piaci tapasztalatrendszerek minél jobban segítsék a szervezet szakmai munkáját -, az elnöki teendőket, s velük a funkciót 2013. június 1-jétől Dénes Rajmund Roland korábbi kommunikációs alelnök veszi át Ottó Csabától, aki továbbra is az elnökség tagjaként tevékenykedik. A változást, s a csatoltan küldött éves beszámolót – amelyet a www.mmosz.hu -n közzétettek - a tagság éves közgyűlésén 2013. május 27-én ellenszavazat nélkül fogadta el.

Dénes Rajmund Roland:

Elsődleges feladatomnak tekintem, hogy érdekvédelmi szervezetünk működésével közvetve hozzájáruljunk a foglalkoztatás bővítéséhez, Partnereink munkaerő igényeit kiszolgálva közösen erősítsük a szakma presztízsét. Hiszek abban, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére minden tagunk stabilizálni tudja működését és a munkaerő-kölcsönzési szegmensben csak azok maradnak talpon, akik tevékenységüket a szakma írt és íratlan szabályainak megfelelően végzik. További célkitűzésem a szövetség tagi bázisának növelése, szakmai támogatása, piaci működés szabályainak rögzítése.    

Ottó Csaba:

Bízom benne, hogy a munkaerő-kölcsönzés, mint az atipikus, rugalmas foglalkoztatás gazdaságilag legfontosabb intézménye tovább tud fejlődni. Az MMOSZ, mint ezen cél zászlóvivője az eddigi sikerekre építve a  jelenleg kivívott helyét a jövőben tovább erősíti, maga mögött tudva a szakma becsülését és elfogadását. A Man at Work Kft. ügyvezetőjeként fontosnak tartom, hogy olyan cégek vállalkozhassanak ebben a szegmensben, akik hosszú távon, komolyan szeretnének az ideiglenes foglalkoztatással szolgáltatni partnereiknek.

A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének célja az iparági érdekképviselet és érdekvédelem nyújtása a kiválasztással, a munkaerő-közvetítéssel, a munkaerő-kölcsönzéssel és a személyzeti kiszervezéssel (outsourcinggal) foglalkozó magyar cégeknek, illetve ezek üzleti partnereinek, támogatva mind a szolgáltatás nyújtását, mind annak fogadását, valamint a munkaerő-kölcsönzés jogintézményként való megszilárdulásának elősegítése és egy egységes – a versenyképességet és a munkavállalókat egyaránt kiszolgáló – szabályrendszer beépítése a magyar gazdasági és jogi struktúrába.

További információ: Holub Katalin PR vezető (+36 20 922 6431)