A 2013. június 5-én megkötött stratégiai partnerség első állomásaként 2013. augusztus 27-én ingyenes Munkavállalói Nyílt Napot szervez a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének alapító tagja, a Man at Work Kft. A munkaalkalom- és esélyteremtő rendezvény keretében a résztvevők tájékoztatást kapnak Veszprém megye munkalehetőségeiről, regisztrálhatnak a Man at Work Kft. munkavállalói adatbázisába. Napirenden lesz pályaválasztási- és munkajogi tanácsadás, valamint pályaorientáció. Szakemberek adnak álláskeresési tanácsokat, tippeket, s nyújtanak segítséget a sikeres önéletrajz elkészítésében.

Foglalkoztatási témában stratégiai partnerséget kötött a Man at Work Kft. Nemesvámos Önkormányzatával. Az együttműködés az 5000 fő alatti települések tartós munkanélküliségének enyhítésére meghirdetett felhívás mintaprojektje. Ennek keretében elsősorban a hátrányos helyzetűek, a rossz anyagi körülmények között, segélyen élők számára biztosítanak betanított, alkalmi, segéd- és szakmunkát, valamint segítik a fiatalok pályaorientációját.

„Mai világunkban elengedhetetlenül fontos a megfelelő tájékoztatás, tájékozódás. Kulcsfontosságú továbbá, hogy az emberek személyre szabott segítséget kapjanak abban, amiben épp szükségük van a segítségre. A tájékoztatás, vagyis az információk eljuttatása a munkanélküli, ám aktív korú emberekhez megnyitja lehetőségeiket a piacon. Természetesen a lehetőséggel élni is kell, így tehát a mi segítő szándékunk mellett kiemelkedően fontosnak tartom a munka tiszteletét, a dolgozni akarást. Hiszen, ha valakinek van munkája, az nemcsak a pénztárcáját vastagítja - és ezzel együtt az anyagi lehetőségeit bővíti-, hanem az önbecsülését, az önérzetét is javítja. A Man at Work Kft.-vel kötött partnerségi programmal tehát remélhetőleg segítséget nyújthatunk a helyi lakosok munkaerő-piaci versenyképességének növelésére” - fogalmazott a Munkavállalói Nyílt Nap szervezésével kapcsolatban Sövényházi Balázs, Nemesvámos polgármestere.

„Megpróbálunk ezen nyílt nap keretén belül tájékoztatatást nyújtani a helyi lakosságnak a környező cégekben kínálkozó álláslehetőségekről. A Man at Work Kft. tanácsadói általános és személyre szabott álláskeresési tanácsokkal segítenek az érdeklődőknek. Bízunk abban, hogy azzal, hogy helybe megyünk még jobban ki tudjuk szolgálni az igényeket – mondta el a stratégiai partnerségi program első gyakorlati állomása előtt Ottó Csaba, az MMOSZ alapító tag Man at Work Kft. ügyvezetője,  a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökségi tagja.

A Man at Work Kft. vállalása szerint a stratégiai partnerségi program még az idei évben kiterjed az Észak-Dunántúlra és Pest megyére, ahonnan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várják az érdeklődő önkormányzatok jelentkezését.

További információ: Holub Katalin (+36 20 922 6431)


Tisztelt Lakosság, Kedves Munkakeresők!

Nemesvámos Önkormányzata megállapodást kötött a Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft.-vel, amelynek keretében

2013. augusztus 27-én, jövő kedden 14:30 – 18:30 között a Nemesvámosi Községházán Munkavállalói Nyílt Napot szervez a Man at Work Kft.

Ennek keretében a következő szolgáltatásokat lehet ingyenesen igénybe venni:

-    tájékoztatás Veszprém megye munkalehetőségeiről
-    regisztráció a Man at Work Kft. munkavállalói adatbázisba
-    pályaválasztási tanácsadás és pályaorientáció
-    álláskeresési tanácsok, tippek
-    segítség a sikeres önéletrajz elkészítésében
-    munkajogi tanácsadás

Minden érdeklődőt szeretettel és hasznos tanácsokkal várunk!