M E G H Í V Ó

A közétkeztetés a politikán és az időjáráson kívül a harmadik olyan dolog, amelyről mindenkinek van véleménye. A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) az egyetlen olyan szervezet, amely találkozik a fogyasztókkal, az előállítókkal, az alapanyag-termelőkkel és a jogszabály-alkotókkal is. Ebből következőleg alapos és sokrétű tapasztalatokon nyugvó szakértelme és mérvadó véleménye van, amelyet szívesen megoszt másokkal is. Ez különösen fontos lehet most, a tervezett közétkeztetési reform előkészítési időszakában. Ezért tartanánk hasznosnak, ha elfogadná szíves meghívásunkat és eljönne

2013. november 20-án, jövő szerdán 9 órára az Edutus Főiskola Falk Miksa utca 1. szám alatti konferenciatermébe,

a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes védnökségével szervezett

a Közétkeztetési Nyílt Napra,

ahol megkínáljuk Önt a mintamenza ebédjével, majd sajtótájékoztatót tartunk.

Az eseményen ismertetjük a Századvég Gazdaságkutató Zrt. legfrissebb a közétkeztetés adókörnyezetét bemutató tanulmányát és kóstolót nyújtunk az új közétkeztetési irányelvek szellemében készült gyermekétkeztetés étlapjáról.

Program

8.30 Érkezés, regisztráció
9.00 Megnyitó
9.15 Előadások
Sáfár Ferenc, a BioGastro Kft ügyvezetője: A közbeszerzés, a közétkeztetők satuban
Cseh András, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. tudományos munkatársa: A Századvég tanulmányának főbb megállapításai a közétkeztetésről
Dr. Kissné Dr. Horváth Ildikó EMMI főosztályvezető, rendeletalkotó: A közétkeztetési rendelettervezet (egyeztetés alatt)
Dr. Bényei Mária Fővárosi Kormányhivatal osztályvezető: A mintamenza tapasztalata
Kovács Sándor, az Unilever igazgatója: A sóbevitel csökkentésének fontossága, sómentes  termékek
Dr. Várnai Zsuzsanna VISZ elnök: Az ágazatban dolgozók helyzete, a munkahelyteremtés lehetőségei
Gál Pál Zoltán VIMOSZ elnök: Helyzetfelismerés
Hozzászólások, kérdések
11.00 Gál Pál Zoltán zárszava
11.30 Ebéd
12.00 Sajtótájékoztató


Részvételére feltétlenül számítunk!


Szándékát 2013. november 18-áig szíveskedjék jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.