A Business Superbrand-díjas Man at Work ügyvezetője, Ottó Csaba az Év Vállalkozója lett

A 25 éves VOSZ 80 elismeréséből négyet Veszprém megye üzletemberei kaptak

Átadták az Év Vállalkozója 2013 díjait. Veszprém megye kiemelt üzletemberei: Jásdi István (Jásdi Pince, Csopak), Kovács József (Pápai Asztalos Kft.), Ottó Csaba (Man at Work Kft.) és Tornai Ilona (Bakonyi Erőmű Zrt.). A Man at Work idén Business Superbrand, ügyvezetője pedig az Év Vállalkozója lett.

„Gondolj merészet és nagyot, És tedd rá éltedet…” (Vörösmarty Mihály) Volt egy ötlet másfél évtizeddel ezelőtt, megpróbáltuk. Azóta kollégáimmal együtt szolgáltatva, a minőségi munka meghozta a mennyiségi mutatók emelkedését is. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a munkaerő-kölcsönzés, közvetítés és outsourcing, mint HR szolgáltatás gerince cégünk által minél ismertebb és elismertebb legyen.  Ez a díj számomra annak a Csapatnak az elismerése, amit vezetek. Ezúton is köszönöm kollégáimnak, hogy munkájukat hivatásnak élik meg” –mondta az elismerés átvételekor Ottó Csaba.

Ottó Csabát a VOSZ Emberi Erőforrás és Foglalkoztatási Szekció jelölte 2013 Év Vállalkozójának. A döntés indoklásául szolgált, hogy a humánus humánszolgáltató ügyvezetője tevékenyen járult hozzá az Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége megalakításához, vezetésével az MMOSZ eredményesen jobbította az új Munka Törvénykönyvét, szélesebb tagi bázisra támaszkodva, sikeresen, biztos szakmai alapokkal állt ki az atipikus foglalkoztatásért a kölcsönbeadók, kölcsönvevők és a munkavállalók lehető legnagyobb megelégedésére. Az üzletember sikeresen építette fel az immár 15 éves, működési területén a piacvezető szereplői közé tartozó Man at Work Kft.-t.

A Vállalkozók Napja idei ünnepségén a Művészetek Palotájában Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ügyvezető elnöke adta át. A VOSZ által alapított Év Vállalkozója díjával a legkiválóbb szakmai teljesítményt és egyben az elkötelezett közéleti szerepvállalást tanúsító vállalkozások munkáját ismerik el.

Man at Work Kft.

Megalakulása 15. évfordulójának méltó mérföldkövet állítva, a Man at Work Kft., az egyik legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönző a Nyugat-Magyarországon jól működő atipikus tapasztalatok keleti régiókban történő hasznosítására fővárosi szakmai centrumot nyitott. A Dunántúlon közel kétezer munkavállalót foglalkoztató cég csoportszinten majd 7 milliárd forintos árbevételt ért 2012-ben. A piacvezető HR szolgáltató szakembereinek tapasztalata szerint a társkeresésben bevált módszerek működnek igazán az álláspiacon is.

ovábbi információ: Holub Katalin (+36 20 922 6431)