Azonnali tanácsok a könnyebb és egészségesebb mindennapokért
Ingyenesen kipróbálható reform megoldások

Most szombaton, 2014. március 22-én a Harmónia Átriumpatika jóvoltából újra egész napos rendezvényen ismerkedhetünk a testi-lelki felfrissülés és harmónia elérésének módszereivel a Váci utcai Millennium Centerben. A rendezvényen előadást tart – mások mellett - Müller Péter, Soma Mamagésa, Varga Gábor és Somogyi Péter. A rendezvény háziasszonya Dobó Kata.

Az egész napos programsorozat célja, hogy hasznos tanácsokkal és gyógymódokkal lássák el a rendezvény résztvevőit, akik érdeklődően nyitottak a harmonikus, valamint kiegyensúlyozott élethez szükséges alternatív és gyógyászati módszerek iránt.

A rendezvényen szakmailag elismert kiállítók látják el izgalmas és működő megoldásokkal az egészséges életvitel iránt fogékony, de a gyógyászati és alternatív praktikákkal eddig még csak ismerkedő közönséget. Az eseményen különböző diagnosztikai és mérőműszereket is bemutatnak, valamint olyan szellemi irányzatokat és mozgásterápiákat, amelyek segíthetnek  egészségesnek maradni vagy éppen gyógyulni.

A kiállítók jóvoltából több mint 50.000 Ft értékben próbálhatnak ki a látogatók termékeket és szolgáltatásokat, a többi között jógaórákat (gerincoldó jóga, stresszoldó jóga, gyerekjóga). Minden látogató kap egy 6 alkalmas Bioptron fényterápiás bérletet (18.000 Ft). Lesz professzionális Bio Elektromos Impedencia mérés, valamint tanácsadás (10.000 Ft). A színes paletta része még számtalan termékminta, kóstoltatás, ingyenes konzultációk és tanácsadás,  ingyenes irodai székmasszázs, családlélek-gyógyítás.

A szervezők a hangsúlyt elsősorban az azonnal hasznosítható információk átadására fektetik, éppen ezért a kiállítás és a vásár mellett fontos szerepet kapnak a pódiumbeszélgetések. Az esemény szervezői olyan elismert előadókat kértek fel, mint Müller Péter író, Soma Mamagésa, Varga Gábor hatóanyag kutató vagy Somogyi Péter Lélekszerelő. Az előadók segítenek megtalálni a harmóniát a külvilággal, önmagunkkal, párunkkal.

A Harmónia Átriumpatika csapata nem csak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondolt. Lesz gyermekjóga, gyermekfoglalkozás, szülő-gyerek tanácsadás és terápiák. A belépés 14 éves korig ingyenes.

A harmónianap háziasszonya Dobó Kata, aki március 22-én délelőtt 10 órakor nyitja meg a rendezvényt. Ezt követően kezdődnek az interaktív pódiumbeszélgetések, hiszen az előadóktól kérdezni is lehet majd.

Néhány kedvcsináló, érdekes téma a rendezvény kínálatából:

előadó    előadás címe

Dr. Gyürüs József    A láthatatlan és megfoghatatlan környezeti terhelések hatása AZ élő szervezetre
Müller Péter    Férfiélet, Női sors.
Dr. Varga lászló    Hierarchiák a szervezet működésében
Nánási Gabriella    Mi a baj a fogyókúrával? - Edd szexire magad!
Dr. Kristóf Margit    Természetes hatóanyagok: az új SuperFood összetevői
Varga Gábor    Immunrendszer, kultúra és lélek
Cser Zoltán    Négyféle betegség, négyféle gyógymód
Soma Mamagésa    Új egyensúly – Fordulópont a férfi-nő viszonyában (A megváltozott férfi-női kapcsolati és szerepminták)
Soma Mamagésa    Az előadás után Soma válaszol a közönség kérdéseire.
Somogyi Péter    Álmom a párom, élem az álmom - hagyományos párkapcsolat napjainkban


Időpont: 2014. március 22. 10:00-20:00
Helyszín: Millennium Center – 1052 Budapest, Váci utca 19.
További információ: Sárosi Mona (+36 20 491-0412), Hódos Edina (+36 30 992-5673)
Harmónia Átriumpatika a Facebook-on is!