Egyhangú bizalmat kapott másodízben is Dénes Rajmund Roland

Legutóbbi közgyűlésén egyhangú szavazattal erősítette meg pozíciójában a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége elnökét, Dénes Rajmund Rolandot. A korábbiakban is tagként tevékenykedő Simon Balázs kommunikációs alelnök és Csizmadia Gábor operatív alelnök pozícióban segíti a szakmai érdekképviselet további munkáját. A szervezet 2014 nyarától Munkajogi Akadémiát indít a közösségi felületeken.

Dénes Rajmund Roland

„Az elnökségben a korábban megbeszélt rotáció alapján akár korábbi elnöktársaimmal együtt is folytathattam volna a munkát, közösen mégis úgy döntöttünk, hogy szükség van a vezetőségbe új szemléletet, energiát behozni melynek első lépcsője volt a tisztújítás. Elsődleges szempont volt ugyanakkor, hogy ne minden pozícióban legyen változás mert így tudjuk a korábban felvállalt, elkezdett feladatokat teljesíteni valamint továbbiakban is fontos az állandóság, kiegyensúlyozott működés, működtetés. Nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a 2013-as beszámolót követő nyílt szavazáson, az előző 1 éves ciklusban végzett munkát értékelve a tagság bizalmat szavazott és 1 év határozott időtartamra felhatalmazott az elnökségi feladatok további ellátására. Kiemelt feladatomnak tartom, hogy a tagok közötti kommunikáció elősegítésével, javuljon az összetartó erő. Szakmai és csapatépítő programokkal megpróbáljuk majd növelni a tagi aktivitást és létszámot, a tagság által meghatározott lobbi feladatok teljesítését. Újdonságként 2014 nyarától közösségi hálón útnak indítjuk a Munkajogi Akadémiát, amely szakmai témákat, érdekességeket, aktualitásokat kiemelve véleményem szerint növelheti az MMOSZ presztízsét és egyúttal lehetőséget adhat tagjainknak a cégeik bemutatására, szereplésre, szakmai tapasztalataik megosztására.”

Simon Balázs

„Az MMOSZ elnökségében a rendkívül sikeresen tevékenykedő és most más feladatokra fókuszáló korábbi elnököket váltani nem kis kihívás. Kommunikációs alelnökként a következő időszakban az MMOSZ ismertségének és elismertségének fokozásán fogok munkálkodni. Célom egyfelől, hogy a tisztességesen, a jogszabályokat betartva, a munkavállalók érdekeire is tekintettel lévő hazai munkaerő-kölcsönző vállalkozások jobban megismerjék tevékenységünket és eredményeinket. Szeretném, ha minél több cégvezetőnek segíthetnék felismerni, hogy a közös munkában, a különböző látásmódok szinergiájában milyen lehetőségek vannak, és csatlakoznának hozzánk a közös célok pontosabb meghatározásában és e célok elérésében. Célom továbbá, hogy az elnökség munkáját szakmai elemzésekkel, publikációkkal, a véleményformálók elérésével és meggyőzésével támogassam, hogy a kialakult sztereotípiák ellenére minél többen ismerjék fel a munkaerő-kölcsönzés  pozitív munkaerő-piaci hatásait, és támogassák e foglalkoztatási forma Unióban már kivívott rangjának hazai elérését. Természetesen a napi munkában az elnökség többi tagjával együtt a tagszervezetek által már meghatározott célok elérésén fogok dolgozni, a többi szakmai érdekképviseleti szerevezettel való szoros együttműködésben.”

Simon Balázs jogi és kommunikációs igazgató. Közel 20 éves munkaügyi és munkajogi tapasztalatát a munkaerőpiac szolgáltatói oldalán szerezte. 1999 óta a Fürge Diák Iskolaszövetkezet igazgatósági tagja, 2001-től a Humánia HRS Group Zrt. résztulajdonosa és egyik igazgatója. Fő munkaterületei cégein belül a szervezeti stratégia és belső képzések, a public affair, valamint a jogszabályi megfelelőség, cégen kívül coachként és munkaügyi auditorként tevékenykedik. 2003-tól főtitkára, 2012-től alelnöke a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Szövetségének, valamint a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének szakértője. Mindkét szövetségben aktívan vesz részt a törvénymódosító javaslatok szakmai előkészítésében. 2001 óta rendszeresen publikál az atipikus foglalkoztatás témakörében, véleménye HR szakmai fórumokon, országos és regionális gazdasági médiumok hasábjain is olvasható. Szerzője a Munkaerő-piaci kalauz című kiadványnak, amely a kiadványhoz társított programmal kiérdemelte a CSR Hungary 2011. díjat.

Csizmadia Gábor

„A humán erőforrás szolgáltatás területén 1996-ban a Meló-Diák hálózatnál kezdtem a pályafutásomat. 2005-ben igazgatósági tagnak választottak. 2007. évben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége "Az év vállalkozója díjban" részesített. 2008-ban lettem cégcsoportunk munkaerő-kölcsönző és közvetítő cégének a Dologidő Kft.-nek a cégvezetője és később résztulajdonosa. 2013 óta cégeinket összefogva VIAPAN GROUP néven működünk, amelynek operatív igazgatójaként tevékenykedem. Az MMOSZ elnökségének tagjaként fontos számomra a közösen kitűzött célok elérése, vagyis az ismertség növelése, hatékony tagszervezés, a tagjaink bevonása a szervezet munkájába, a tagok által meghatározott lobbi célkitűzések teljesítése. Személyes célom, hogy a jövőben az elnökség tagjaként új szemlélettel járuljak hozzá az eredményes működéshez.”


A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének célja az iparági érdekképviselet és érdekvédelem nyújtása a kiválasztással, a munkaerő-közvetítéssel, a munkaerő-kölcsönzéssel és a személyzeti kiszervezéssel (outsourcinggal) foglalkozó magyar cégeknek, illetve ezek üzleti partnereinek, támogatva mind a szolgáltatás nyújtását, mind annak fogadását, valamint a munkaerő-kölcsönzés jogintézményként való megszilárdulásának elősegítése és egy egységes – a versenyképességet és a munkavállalókat egyaránt kiszolgáló – szabályrendszer beépítése a magyar gazdasági és jogi struktúrába.

További információ: Holub Katalin PR vezető (+36 20 922 6431)