MEGHÍVÓ

A Sportolók Szakszervezete szeretettel meghívja Önt sátrába a Budapesti Nagy Sportágválasztón (Bp. X. Maglódi út 12/A, Merkapt Sportközpont)
2014. szeptember 19-én és 20-án 10 és 17 óra között.


Sportszerűség a pályán kívül
Bemutatkozó tagtoborzás a Budapesti Nagy Sportágválasztón

Az újonnan alakult Sportolók Szakszervezete (SOSZE) a Budapesti Nagy Sportágválasztón kezdi meg tagtoborzását. Nagy szeretettel várnak minden olyan érdeklődőt, aki kíváncsi céljaikra, tevékenységükre és részese szeretne lenni egy sportágakon átívelő összefogásnak. A SOSZE professzionális, amatőr és utánpótlás korú sportolók, edzők, játékvezetők és egyéb - a sportszférában dolgozó - szakemberek érdekképviseletével, érdekvédelmével foglalkozik. Szervezetük szolgáltatásain keresztül segítséget nyújt tagjai jogi, biztosítási és álláskeresési problémáinak gyors és hatékony megoldásához, tagjai rövid és hosszú távú céljainak, fejlődésének szem előtt tartásával.

Tevékenységüket meghatározza az egész életpályára kiterjedő szemlélet, ezért nagy jelentőséget tulajdonítanak az utánpótlás korú játékosok segítésének. A Budapesti Nagy Sportágválasztó remek alkalmat ad arra, hogy a jövő olimpikonjaival, illetve szüleikkel is megismertessék a „pályán kívüli“ fair play jelentőségét. Fontosnak tartják, hogy minél kisebb korban elültessék a tudatos sportkarrier- és életpálya-tervezés gondolatát. A sátrukba látogató vendégek részletes információt kaphatnak a hátrányos helyzetű, utánpótlás korú sportolókat segítő Mentorprogramukról, továbbá a magas színvonalú tanulás és sport összhangját lehetővé tevő Életút-programukról.

Ha felkeltették érdeklődését, vagy kérdése van, szeretettel várják sátrukban a rendezvény egész ideje alatt:

Hortay Olivér (elnök): +36 20 333 2380
Telegdi Attila (elnökségi tag): +36 30 929 8121

Továbbá elérhetők az alábbi fórumokon:

Cím: 1464 Budapest Pf: 1260
Webcím: www.sosze.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: https://www.facebook.com/Sportolok.Szakszervezete