MEGHÍVÓ
A végéhez közeledik a legnagyobb tanácsadási program


A Vállalati Tanácsadás program tagjai szeretettel meghívják Önt sajtótájékoztatójukra, amelyen beszámolnak a mikro-, kis- és középvállalkozások számára meghirdetett projekt által nyújtott lehetőségekről, a projekt zárásához közeledve – 2015. május 31. – a kifizetési kérelmek benyújtásának sürgősségéről, továbbá a várható jövőbeli pályázati lehetőségekről.


Helyszín:         Novotel Budapest Centrum
1088 Budapest, Rákóczi út 43-45. fsz. Rákóczi terem

Időpont:           2015. április 22. (szerda), 13:30


PROGRAM:
13:30 - 13:45                       ÉRKEZÉS
13:45 - 14:50                       KÖSZÖNTŐ
14:50 -                                      A PROGRAM ÁLTAL NYÚJTOTT LEHETŐSÉGEK, A JÖVŐBELI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK BEMUTATÁSA, FIGYELEMFELHÍVÁS A KIFIZETÉSI KÉRELMEK BENYÚJTÁSÁRAElőadók:                      Dr. Antalffy Gábor (KISOSZ ügyvezető elnök/Konzorciumi tag)

Horváth László (MVA ügyvezető igazgató-helyettes/Konzorciumi tag)Részvételi szándékát kérem a 06-1-782-1764 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen szíveskedjen jelezni!


Megtisztelő jelenlétére számítunk!


Üdvözlettel, a Konzorcium tagjai:

OTP Bank Nyrt., OTP Hungaro-Projekt Kft., Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA), Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ)