A Munkaerőpiacon Maradás Egyesület térítésmentes munkaerő-piaci szolgáltatásainak kiterjesztése céljából országos hálózatot hoz létre. A 27 új szolgáltató pont ünnepélyes megnyitójának időpontja 2015. december 15-én 9.00 óra minden megyeszékhelyen. Szeretettel várják azokat a megváltozott munkaképességű álláskeresőket, akik konkrét munkalehetőségekre történő közvetítést kérnek, illetve igénybe szeretnék venni szolgáltatásaikat. A hozzájuk regisztráló álláskeresőket a karácsonyi ünnepek közeledtére tekintettel szaloncukorral ajándékozzák meg. Helyszínek megyénként: http://mpme.hu/hirek/216

A Munkaerőpiacon Maradás Egyesület egy 2007-ben létrejött, 2015. december közepétől országos működésű, foglalkoztatási célú civil szervezet. Alapítói és tagjai sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a munkaerő-kölcsönzés, a közvetítés, a felnőttképzés és a humán erőforrás menedzsment területén. Aktívan szeretnének tenni a Magyarország elmaradott térségeiben élő, munkaerő-piacról kiszoruló csoportok lehetőségeinek javításáért.

Az egyesület az „Új esély Hajdú-Biharban” megnevezésű, TÁMOP-5.3.8.A3.-12/1-2012-0056 azonosító számú pályázati projekt megvalósítójaként strukturált keretek között, fenntartható, komplex munkaerő-piaci szolgáltatásokkal és tanácsadásokkal segíti a megváltozott munkaképességű munkavállalók re-integrációját, elhelyezkedését a nyílt munkaerő-piacon. A pályázatnak köszönhetően közel 400 ügyfelet vontunk be a szolgáltatásainkba, több mint 300 közvetítésünk eredményeként 53 munkavállalót helyeztünk el sikeresen, három hónapot meghaladó időtartamra az általunk feltárt munkakörökbe, munkahelyekre Hajdú-Bihar megyében.

Az egyesület tevékenysége eddig elsősorban az Észak-alföldi régió munkaerő megtartó képességének erősödéséhez járult hozzá, ebben a térségben ápol aktív kapcsolatot a céljai megvalósítását elősegítő társadalmi és üzleti szervezetekkel, valamint a leendő munkavállalók elméleti és gyakorlati képzését megvalósító oktatási intézményekkel.

Célunk, hogy ezt a komplex, egyéni szükségletekhez és munkaerő-igényekhez igazodó, széleskörű szolgáltatást országos szintre emeljük. Ennek érdekében létrehozzuk a Munkaerőpiacon Maradás Egyesület országos irodahálózatát.

Az eddigi projektjeinkről és az egyesület tevékenységeiről bővebb információt a www.mpme.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Munkaerőpiacon Maradás Egyesület
Cím: 8200 Veszprém, Ady Endre u. 3.
Telefon: +36 20 414 3177
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tisztelettel:
Horváth Mária elnök