Mi terem a neten 2016-ban? – Az Agroinform.hu online agrármarketing-villámkonferenciája

Az Agroinform.hu piacvezető mezőgazdasági portál 2016. január 28-án, csütörtökön hatodik alkalommal rendezi meg online agrármarketing-villámkonferenciáját. Az előadásokon az agrárszektorban egyre hangsúlyosabb digitális marketinglehetőségek és az aktuális trendek, újdonságok ismertetésén túl gyakorlati tudnivalókkal készülünk az online médiamegjelenések iránt érdeklődőknek.


• 14.00: Megnyitó
Bolyki Bence Agroinform.hu portálvezető

•14.05 – 14.20: Közösségimarketing-újdonságok 2016-ra
Lévai Richárd közösségimarketing-specialista
A Facebookot 5,2 millió ember használja Magyarországon. Kérdés, ezen elérési lehetőségek segítségével hogyan tudnak a mezőgazdasági vállalkozások lépéselőnybe kerülni. Milyen lehetőségek vannak még az online marketingben a jelenlegi legnagyobb közösségi médiafelületen túl? Ezekre kapunk választ a hazai online marketing egyik vezető szakértőjétől, Lévai Richárdtól.


• 14.20 – 14.35: Display hirdetések evolúciója
Szutor Ferenc vezérigazgató-helyettes, Adverticum Zrt.
Ma már olyan megoldások is használhatóak, mint a remarketing, amivel visszacélozhatóak az egyes felhasználók vagy az adatbázis alapú célzások. Ezek segítenek releváns hirdetéseket eljuttatni a felhasználókhoz. A display hirdetések evolúciójáról Szutor Ferenc, az Adverticum Zrt. vezérigazgató-helyettese osztja meg a legfrissebb információkat.


• 14.35 – 15.00: Agroinform Nemzetközi Géppiac lehetőségei
Vancsik Zoltán kiemelt ügyfél-kapcsolattartó, Agroinform.hu
Az Agroinform Nemzetközi Géppiac lehetőségei kapcsán Vancsik Zoltán, az Agroinform.hu kiemelt ügyfél-kapcsolattartója tárja fel a nagy számok titkait a villámkonferencia résztvevői előtt, emellett kiderül az is, mitől mutat túl egy piactéri hirdetés a spontán ajánlattételen.


• 15.00 – 15.15: PREGA – precíziós gazdálkodási kutatás ismertetése
Tóth Bence piackutató, Market Insight
Az AGROmashEXPO-kiállítás ideje alatt megrendezett program során Tóth Bence, a Market Insight piackutatója az Agroinform.hu portálon elért gazdálkodók kutatását ismerteti. Előadásában szó lesz a többi között a precíziós gazdálkodás penetrációjáról, az azzal való elégedettségről és a technológiaadaptációt meghatározó tényezőkről egy többváltozós statisztikai modellezés eredményeként.


• 15.15 – 15.30 Online marketingjogi tudnivalók 15 percben
Dr. Horváth Katalin ügyvéd, Sár és Társai Ügyvédi Iroda
Hogyan ne büntessenek 20 millióra, avagy a legújabb adatvédelmi szabályok. Az online marketing jogi tudnivalóit dr. Horváth Katalin ismerteti, akinek előadása választ ad a legfontosabb marketingjogi kérdésekre, mint például hogyan tudunk jogszerűen hírlevelet küldeni, hogyan építsünk adatbázist, mik a különböző promóciók reklám- és adójogi szabályai.

Időpont: 2016. január 28., csütörtök 14.00-15.30
Helyszín: Budapest, HUNGEXPO, G Pavilon, VIP-terem
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Regisztráció, részvételre jelentkezés:
Holub Katalin
(Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)