Nemes ügyért száll jégre a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott: Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Oláh Bence és Varnyú Alex közös programmal támogatja a Bátor Tábor Alapítványt. Akik szeptember 6. és október 6. között adományaikkal segítik a tábor családi turnusait, egy kis szerencsével együtt piknikezhetnek és korcsolyázhatnak a hazánk első téli olimpiai aranyérmét megszerző sportolókkal a Gyakorló Jégcsarnokban.

 

Ahogy rövidpályás gyorskorcsolya-válogatottunk tagjai nap mint nap kihívásokkal szembesülnek a jégpályán, úgy a súlyos beteg gyerekek is próbatételeket teljesítenek a Bátor Táborban, különböző feladatok végrehajtásával igyekeznek úrrá lenni félelmeiken. Az összefogás, a csapatmunka, a korlátok megismerése és túlszárnyalása összeköti az élsportolókat és a táborozókat. A hazai korcsolyasport kiválóságai elhatározták: segítenek abban, hogy az október végén induló, családi turnusok résztvevői is megtapasztalhassák, milyen az, amikor a játék új erőt ad a gyógyuláshoz.

 

A szeptember 6-tól október 6-ig tartó kampány keretében a https://adjukossze.hu/kampany/piknik-a-jegen-a-rovidpalyas-gyorskorcsolya-valogatottal-1539 oldalon tombolajegyek megvásárlásával lehet támogatni a Bátor Tábor Alapítványt. Aki nagyobb összeget adományoz, növeli az esélyét arra, hogy találkozzon az olimpiai bajnokokkal. A kampány lezárása után sorsolással dől el, ki az a szerencsés, aki négy barátjával együtt a jégen piknikezhet Burján Csabával, Knoch Viktorral, Liu Shaoanggal, Liu Shaolin Sándorral, Oláh Bencével és Varnyú Alexszel. Akinek kedve tartja, a beszélgetés és falatozás után korcsolyázhat is a sportolókkal. A rendhagyó eseménynek a Gyakorló Jégcsarnok ad otthont, ahol a válogatott tagjai készülnek a versenyekre.

 

A Bátor Tábor Alapítvány október végén induló, családi táborai során négy különböző turnus keretében a 7 év alatti, daganatos, májtranszplantált, súlyos diabétesszel és vérzékenységgel élő gyermekek családtagjaikkal együtt ingyenesen vehetnek részt az élményterápiában.

 

Minden kedves adományozót és érdeklődőt szeretettel várnak a Gyakorló Jégcsarnokba október 6–7-én is, amikor az országos rövidpályás gyorskorcsolya-bajnokságon lehet szorítani a sportolókért.

 

Kapcsolat:

Szécsényi Erzsébet, Bátor Tábor
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20/279-2767