A Bajnokok Tornája vasárnapi győztese a veszprémi Fújtatók. A Man at Work által támogatott sárga-fekete mezes csapat közel két évtizede verbuválódott lelkes amatőrökből. Sikerük titka a barátság, a bizalom és az összetartozás.
1995 óta áll pályára a veszprémi kispályás labdarúgásban a Fújtatók nevet viselő gárda. Az idei év decemberében lejátszott Bajnokok Tornáján végre győztesként vehette át a kupát és a szponzori díjat a sárga - fekete mezes csapat. Az öröm nagyságát indokoltan fokozza  a tény, hogy a játékosok az eddigi években a neves tornán csak az „örökös másodikként” szerepeltek a megmérettetéseken.

A Fújtatók nem csupán egy sportot kedvelő amatőr labdarúgókból verbuválódott csapat. A kiváló eredmények nem csak a hétfő esti kitartó összecsapásoknak köszönhetőek.  A siker titka; a közel két évtizedes barátságban rejlik. A csapattagok egy része jóformán együtt nőtt fel, s az ezáltal felépült bizalom és összetartás nemcsak a pályán futó játékban ,hanem az élet más területein is megmutatkozik. Az idén veretlen játékosok  a győzelem mellett, családi összejövetelek, közös nyaralások számtalan élményének is birtokosai. Az egykori ifjoncok ugyanis mára családos, 30-40-es korosztályt képviselik.

A Fújtatókról méltán beszélhetünk, mint a legjobb amatőr csapatról, hiszen mindössze két igazolt focista segíti játékukat alkalom adtán. Számos érem, kupa, első helyezés bizonyítja a kiváló teljesítményeket.  Az első osztály legerősebb csapata, mezén viseli 2010 óta  szponzorát, az Ottó Csaba által irányított Man at Work elnevezésű céget.  A társaság sportmunkáját támogatja, éves költségvetését rendszeresen segíti a csapat hivatalos nevében is szereplő cég.  A domináns együttes egyik játékosa, Ticz Imre, mint csapatvezető szervezői munkájával járul hozzá a tiszteletre méltó múltú csapat további fényes jövőjéhez.

A közel 20 éves baráti csapat büszkén írhatja be történelem könyvébe, a 2014. év záróakkordjaként, a Bajnokok Tornáján való kiváló szereplést.

További információ, sajtókapcsolat: Holub Katalin (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)