Ezúton hívjuk meg Önöket sok szeretettel a 2015. január 18-án a Városligeti Műjégpályán megrendezendő - a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda és az Országos Egészségfejlesztési Intézet közös szervezésében megvalósuló - Téli Sportágválasztó - Mozogj télen is! elnevezésű rendezvény sajtótájékoztatójára. A Téli Sportágválasztó rendezvény csatlakozott a World Snow Day programhoz. A Nemzetközi Sí Szövetség világméretű kampánya – amely a téli sportok népszerűsítésére jött létre – immáron negyedszer tesz eleget küldetésének és a benne részt vevő országok száma 2015-ben újabb rekordot döntött.  Január 18-án a világ közel 40 országában egyszerre űznek majd téli sportokat a fiatalok, s általuk és velük a családok. Magyarország legimpozánsabb, a téli sportágakat legszélesebb körben felvonultató és legtöbb látogatót vonzó World Snow Day rendezvénye minden bizonnyal a Téli Sportágválasztó lesz. A szerdai sajtótájékoztatón az esemény szervezői, a Téli Sportágválasztón megjelenő sportágak képviselő, valamint neves sportszemélyiségek, többek között Engi Klára, Gór-Sebestyén Júlia és Szuper Levente mesélnek a sajtó képviselőinek a rendezvény részleteiről, programjáról.

A sajtótájékoztató időpontja: 2015. január 14., szerda 11 óra.
A sajtótájékoztató helyszíne: Városligeti Műjégpálya - Városliget Café & Restaurant
1146 Budapest, Olof Palme sétány 3. (Bejárat a sétány felől, az étteremnél).

Részvételi szándékukat kérjük, feltétlenül jelezzék számunkra a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Megjelenésükre számítva, sportbaráti üdvözlettel:
Koós-Lukács Tímea
kommunikációs igazgató
Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI
Tel.: 06-30/2211-612 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.telisportagvalaszto.hu  www.sportagvalaszto.hu